Terugblik op We Know People in 2023 | We Know People

Terugblik op 2023 van We Know People: een jaar van successen, groei en samenwerking

14 december 2023

Het jaar 2023 was een rollercoaster van hoogtepunten voor We Know People Group, waarin we opnieuw succesvolle matches tot stand brachten en nieuwe opdrachtgevers verwelkomden. We vierden met trots het 12-jarig jubileum van We Know People, terwijl We Know Public en We Know Executives hun eerste verjaardagen vierden. In deze blog duiken we dieper in en delen we enkele onvergetelijke momenten die het jaar hebben gekenmerkt.

Ook dit jaar deden we weer wat we het liefste doen, het maken van succesvolle matches tussen talentvolle professionals en bedrijven. Hiervoor haalden we alles uit de kast en gingen langs bij 13 ambitieuze organisaties en mooie merken voor het opnemen van een wervingsvideo. Met een interview gecombineerd met sfeerbeelden op locatie gaven we een kijkje achter de schermen. Niet alleen voor nieuwe opdrachtgevers, maar ook terugkerende.

Onze recruiters bezochten ruim 200 opdrachtgevers om relaties te versterken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Vaak om een beter beeld te krijgen van de openstaande functie en het team, maar soms zelfs ook om een dag op kantoor te werken en de sfeer te proeven. Hierdoor konden we nóg beter op basis van cultuur, karakter en ambitie een match maken. En met succes! Zo mochten onder andere Bol, Nyenrode en Madurodam hun nieuwe (interim) collega dit jaar verwelkomen. Bij Versuni matchen we zelfs meerdere professionals voor verschillende functies.

2023 stond ook in het teken van de eerste verjaardagen van We Know Public en We Know Executives. We kijken terug op een  mooi eerste jaar voor deze labels en de successen laten zien dat specialisme zorgt voor groei. We Know Public organiseerde twee kennissessies in De Koepel in Haarlem waarbij trends en ontwikkelingen centraal stonden. Tijdens de twee interactieve middagen maakten we met velen van jullie kennis.

Het behalen van 20.000 LinkedIn-volgers is iets waar we heel trots op zijn. De afgelopen jaren hebben we keihard gewerkt om een mooie community én een mooi werk op te zetten. En waarderen dan ook iedereen die de afgelopen tijd met ons is meegegroeid. Inmiddels zitten we op ruim 21.500 volgers en dat laat zien dat steeds meer mensen zich willen aansluiten bij onze community. 

Dit jaar kenmerkte zich door teambuilding en plezier, variërend van het bijwonen van het legendarische "Vrienden van Amstel" concert tot het intense Sales 11 Padel toernooi en het hilarische Bureau Curling Festijn bij ons op kantoor. Een ander hoogtepunten was ons eigen georganiseerde Pride Event. Een kleurrijke middag waarin Barbara Oud, directrice van Stichting Bi+ Nederland, ons meer vertelde over de bi+ gemeenschap. We vierden niet alleen onze diversiteit, maar ook inclusiviteit op de werkvloer benadrukten.

We investeerden in de groei van ons team door het volgen van diverse trainingen zodat we onze opdrachtgevers nóg beter kunnen helpen met een op maat gemaakt advies. We verwelkomden zes nieuwe getalenteerde medewerkers, die elk een waardevolle aanvulling zijn op onze groei. 

Kortom, 2023 was een jaar vol hoogtepunten, groei en samenwerkingen. Maar dat hebben we nooit helemaal alleen kunnen bereiken. Daarom willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons en de fijne samenwerkingen. Op naar 2024! 

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.