We Know People Group lanceert nieuwe labels op feestelijke wijze | We Know People

We Know People Group lanceert nieuwe labels op feestelijke wijze

2 november 2023

Een fraaie locatie, mooie opkomst en klinkende champagneglazen. Dinsdagavond 1 november 2022 beleefde We Know People Group op feestelijke wijze een heugelijke mijlpaal. In De Koepel in Haarlem werden de nieuwe labels We Know Public en We Know Executives op memorabele wijze gelanceerd. “Deze stap kwam voor mij op een perfect moment.”

Vanaf 16:30 uur druppelden de eerste genodigden binnen in de Koepel. De aanwezigen werden verwacht op de bovenste verdieping van de op spectaculaire wijze gerenoveerde voormalige Koepelgevangenis. Maar niet voordat zij door middel van een rondleiding meer te weten kwamen over De Koepel en alle veranderingen die deze plek inmiddels heeft ondergaan.

Na het ontvangst, onder genot van een hapje en een drankje, namen Alette en Cyrille Bastiaansen het woord. De Managing Partners van We Know People Group heetten iedereen welkom en toonden zich dankbaar voor de grote opkomst. Vervolgens nam Cyrille de aanwezigen mee in het ontstaan van We Know People en de gigantische ontwikkelingen die het bedrijf vanaf de oprichting in 2011 heeft doorgemaakt. Ooit begonnen op een zolderkamer in hartje Amsterdam, maar inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend recruitmentbureau op het gebied van marketing, digital, communicatie en data intelligence. 

De lancering van de nieuwe labels, We Know Public en We Know Executives, is een mooie vervolgstap die de groei en ambities van We Know People Group onderstreept. Na het verhaal van Cyrille nam Alette de microfoon in handen. Aan haar de schone taak om Majella Mulder en Joep van de Voort, managers van We Know Public en Manon Boer, manager van We Know Executives, aan het aanwezige publiek te presenteren. In een leuk vraaggesprek vertelden Majella, Joep en Manon beurtelings meer over het ontstaan van de nieuwe labels.

We Know Public
“Cyrille en Alette hadden het idee voor een Public-label al langer”, onthulde Majella, waarna zij dit toelichtte. “Je ziet dat mensen in toenemende mate werk willen verrichten waarmee zij ook een maatschappelijke bijdrage willen leveren. Dat past ook bij mij.”

Joep werd kort na Majella aan de Public-tak toegevoegd en was daar erg blij mee. “Deze stap kwam voor mij op een perfect moment en de klik met Majella was er meteen. Na ons eerste gesprek voelde het ontzettend goed en kon ik niet wachten om dit gezamenlijk op te gaan zetten.” Zo’n zes maanden later en nu We Know Public officieel gelanceerd is, staat Joep hier nog steeds achter. “We zijn een heel goed duo. Majella is strategisch ijzersterk en ik ben meer van de creativiteit en de details. Dat vult elkaar fantastisch aan.”

We Know Executives
Ook het idee voor een Executives-label borrelde al langer. Met Manon vonden Alette en Cyrille de geschikte persoon om hier serieus werk van te maken. Bij de lancering van We Know Executives toonde Manon zich daar blij mee. “Ik ben supertrots en dankbaar dat ik de kans krijg om dit label op te gaan zetten.” 

Vervolgens legde Manon uit wat We Know Executives gaat toevoegen. “Op senior management- en directieniveau is er veel meer digitale kennis nodig om bedrijven toekomstbestendig te maken. Dat speelveld willen wij gaan helpen door nieuw leiderschap naar bedrijven te brengen. Met onze ruime ervaringen en ons netwerk kunnen wij die nieuwe leiders vinden én verbinden aan bedrijven die hun kwaliteiten nodig hebben. Daarbij kijken we verder dan een cv, maar onderzoeken we juist of er ook op persoonlijk vlak een match is. Daar besteden we veel tijd en aandacht aan.”

Na de lancering werd door de toegestroomde aanwezigen het glas geheven op We Know Public en We Know Executives. Beide labels zijn vanaf nu officieel actief en te vinden via weknowpublic.nl en weknowexecutives.nl. Nieuwsgierig? Neem dan gerust een kijkje op de websites. 

Denk je dat We Know Public of We Know Executives iets voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met:
Majella Mulder
Joep van de Voort
Manon Boer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.