In gesprek met Jessica Naffass, Directeur Marketing bij Ingage | We Know People

26 oktober 2023

Bij We Know People werken we samen met veel verschillende bedrijven. Vacatures en gesprekken met onze Recruitment Consultants geven kandidaten een goed beeld van een bedrijf, maar nog leuker is het om wat inside information te krijgen en van een werknemer te horen hoe hij of zij het werk ervaart. Om meer te weten te komen over veelzijdig financieel dienstverlener Ingage spraken we met Jessica Naffass. Zij is al sinds 2016 werkzaam bij Ingage. 

Hoi Jessica, hoe leg jij aan anderen uit wat Ingage doet?
“Wij zijn een financiële dienstverlener die alle diensten binnen de hypotheekketen aanbiedt. Dat doen we via diverse onderdelen binnen ons bedrijf. Zo voorziet Ingage Franchise, via De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur, consumenten van onafhankelijk financieel advies. De adviseurs van deze labels adviseren vervolgens een hypotheekaanbieder die het best bij de situatie van de klant past. Daarnaast voert Ingage Investment Solutions de hypotheekmerken Merius Hypotheken en Impact Hypotheken. En Ingage Servicing biedt hypotheekaanbieders weer dienstverlening op het gebied van het beheer van de leningen, ook voor onze eigen labels. Verder is het goed om te weten dat wij als bedrijf een sterke focus hebben op ESG (Environmental, Social en Governance). We willen goed zijn voor mens, milieu en maatschappij en hebben daarvoor ook specifieke doelstellingen opgesteld. Die ontwikkeling is versneld door onze eigen medewerkers; dat zegt wel veel over onze organisatie.”

Wat is jouw functie binnen Ingage?
“Ik ben Directeur Marketing & Communicatie. In die rol ben ik verantwoordelijk voor twee marketingteams binnen onze organisatie. Eén team is gericht op de franchiseorganisatie, met de labels De Hypotheekshop en Huis & Hypotheek, en het andere team is gericht op onze hypotheeklabels. Met Impact Hypotheken stimuleren we onder meer het verduurzamen van woningen.”

Hoe ben je in deze functie terechtgekomen?
“Ik ben begonnen als marketeer bij Merius Hypotheken. Van daaruit ben ik verantwoordelijk geworden voor de marketingteams van het franchisegedeelte en van het marketingteam van de hypotheeklabels. De groei die ik hier zelf heb kunnen doormaken en de groei van onze organisatie in het algemeen, maken het ontzettend leuk om hier te werken. Mijn werk is nooit hetzelfde en er zijn heel veel (doorgroei)mogelijkheden binnen onze organisatie. Bij Ingage werken heel veel enthousiaste collega’s met wie je goed kunt samenwerken. Ik zit hier ontzettend goed op mijn plek.”

Wat kun je vertellen over de onderlinge sfeer binnen jullie bedrijf?
“Naast interesse in elkaars werk, is er ook veel interesse voor ieders thuissituatie. Er wordt binnen – en buiten – teams ook echt meegeleefd als er bij iemand iets aan de hand is. Daarnaast spreken collega’s onderling ook weleens buiten het werk af en organiseren we regelmatig teamuitjes. Onlangs had ik nog een barbecue bij een collega thuis.” 

Wat voor iemand zoeken jullie als Content Marketeer?
“We zoeken iemand die verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar taken, vooruitdenkt, flexibel is en goed kan samenwerken. Als Content Marketeer ben je bij ons namelijk een verbindende factor binnen de gehele organisatie. Je werkt binnen het marketingteam nauw samen met een Team Lead, een allround marketeer en twee vormgevers en daarnaast sta je veel in contact met andere afdelingen binnen ons bedrijf. Je werkt bijvoorbeeld veel samen met de product manager, accountmanagers en HR. Die samenwerkingen verlopen erg soepel. Er zijn korte lijnen en iedereen is welwillend om elkaar te helpen. We hebben een leuk en divers team.”

Wat zijn jullie ambities met Ingage?
“We willen natuurlijk blijven doorgroeien en daarom werken we nu aan een nieuwe hypotheekpropositie. Dat is heel spannend, want daar komen veel dingen bij kijken. Van het vormgeven van de nieuwe producteisen tot het bedenken van een nieuwe merknaam en een volledige look-and-feel. Dat moet allemaal worden ontwikkeld en is natuurlijk een heel interessant proces. De nieuwe Content Marketeer kan daarin direct een mooie rol spelen. Sowieso wordt het binnen onze organisatie ook enorm gestimuleerd om initiatief te nemen. Voor goede ideeën is altijd plek en je kunt bij ons al snel écht invloed hebben. Wij zijn zeker geen hele hiërarchische organisatie.”

Wat maakt het volgens jou nog meer interessant om als Content Marketeer voor Ingage te werken?
“Omdat je jezelf hier zowel als content marketeer, maar ook in de breedte heel goed kunt ontwikkelen. Je hebt direct een grote invloed binnen ons marketingteam en als je ambities hebt, kun je bij ons ook uitstekend doorgroeien. Als deze dingen je aanspreken, zul je bij ons erg goed op je plek zijn.”

Lijkt het jou leuk om bij Ingage te werken? Solliciteer dan hier als Content Marketeer! 

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.