Marketing vacatures - Recruitment & Staffing| We Know People | We Know People

Marketing specialisten voor staffing & recruitment

Bekijk 4 vacatures

Op zoek naar een marketing- en communicatiespecialist met ervaring in de staffing & recruitment branche? Bij We Know People ben je aan het juiste adres. Het vinden van een geschikte marketingmedewerker in de staffing kan een uitdaging zijn, gezien de populariteit en de snelheid van deze sector. Maar maak je geen zorgen. Ons team neemt deze zoektocht graag voor jou uit handen. Ons gespecialiseerde Recruitment Team staat klaar om naar jouw wensen en eisen te luisteren voor jouw perfecte kandidaat en gaat daarna direct proactief op zoek naar de juiste match. Ongeacht of het nu om recruitment gaat voor een vaste of interim medewerker: wij helpen jou bij de werving en selectie van jouw nieuwe kandidaat.

Ben je geïnteresseerd in onze recruitment mogelijkheden? Neem snel contact met ons op; we bespreken graag hoe we voor jouw organisatie aan de slag kunnen gaan.

Staffing recruitment bij We Know People
In de staffing branche is de nodige kennis over het vak vereist om marketing- en communicatie werkzaamheden zo effectief mogelijk te kunnen uitvoeren. Dit weet ons Recruitment Team van We Know People als geen ander. Daarom recruiten we talenten die niet alleen de benodigde vakkennis hebben op het gebied van marketing, maar ook als het gaat om staffing.Met een staffing marketing specialist haal je iemand binnen die precies weet hoe je de juiste doelgroepen kunt bereiken en effectief kunt communiceren. Onze gerekruteerde specialisten begrijpen alle ins en outs van de branche en helpen strategieën te ontwikkelen om de juiste talenten aan te trekken en te binden.

Bij We Know People zijn we gespecialiseerd in het recruiten van diverse marketing-, communicatie-, data- en e-commerce profielen. Deze specialisten zijn vaak zeer gewild op de arbeidsmarkt. Als je zelf moeite hebt om de juiste match te vinden voor jouw vacature, staan we graag voor je klaar! Werving en selectie is namelijk een van onze expertisegebieden.

Of je nu op zoek bent naar één topper voor een specifieke automotive functie of een volledig team van specialisten wilt samenstellen, wij kunnen je helpen. Ons Recruitment Team is ervaren in het vinden van de ideale kandidaten die perfect aansluiten bij jouw behoeften en bedrijfscultuur. Neem contact met ons op om jouw situatie te bespreken. Wij ondersteunen jou graag bij het aantrekken van de juiste specialist voor jouw organisatie!

Een marketinginterim professional voor jouw staffing?
Bij We Know People zijn we er niet alleen om je te helpen bij het vinden van vaste medewerkers, maar ook als je op zoek bent naar een interim staffing specialist die naadloos kan integreren in jouw organisatie. Onze expertise ligt namelijk ook in interim recruitment - en wij staan klaar om de perfecte tijdelijke professional te vinden voor jouw organisatie. Met ons uitgebreide netwerk van meer dan 30.000 specialisten in het marketing- en communicatie vakgebied kunnen we snel op zoek gaan naar de juiste match. Vinden we de ideale kandidaat niet in ons netwerk? Ook dan stoppen we niet, maar gaan we buiten ons netwerk op zoek. Alles om jouw organisatie met de juiste kandidaat te matchen.
 

Lees meer

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.