Straal jij plezier uit in jouw werkzaamheden als ZZP'er? | We Know People

18 mei 2023

In deze korte serie stellen wij graag drie interimmers aan jullie voor, allemaal via We Know People aan de slag. Zij beschrijven een werkdag, vertellen iets over de opdracht én er volgt van alle drie een gouden tip! De eerste in deze serie is Lennart van Breugel; Interim Online Marketeer bij Lead Healthcare in Baarn. 

1. Kun je kort iets vertellen over je huidige opdrachtgever en jouw opdracht? 

Lead Healthcare is het moederbedrijf van een 4-tal organisaties; Pharmalead, Medilead, Interlead en Leadhealthcare Covid Services. Van origine zijn ze actief in de detacheringsmarkt voor apothekers (Pharmalead), verpleegkundigen en basisartsen (Medilead) en recent ook voor interimmers en zzp’ers (Interlead).

Dankzij een flinke dosis doorzettingsvermogen, heeft het bedrijf sinds oktober een succesvolle teststraat formule opgezet waar, zoals je zult begrijpen, alle aandacht naar toe gaat. Daardoor kwamen de online marketing activiteiten voor de andere labels op een lager pitje te staan. Om dit weer op niveau te krijgen en nieuwe aanwas van kandidaten plus opdrachtgevers te realiseren, ben ik aangehaakt sinds februari dit jaar.

2. Hoe ziet een werkdag in Coronatijd er voor jou uit?

Ik heb het geluk dat er een snelteststraat voor de deur staat van het kantoor in Baarn. Wij kunnen dus altijd veilig werken op kantoor omdat we eerst getest worden. Aangezien ik zelf uit Breda kom, hebben we afgesproken dat ik twee dagen op locatie werk en twee dagen vanuit huis. Grappig dat het tegenwoordig een luxe is om op locatie te werken.

Dagelijks hou ik me bezig met het optimaliseren en uitbreiden van onze online vindbaarheid, verkeer naar de websites en conversie daarop. Dit doe ik niet alleen maar in samenwerking met externe partijen en onze eigen marketeers.

3. Wat zijn volgens jou de voor- en nadelen van zzp'er zijn?

Voor mij is het grote voordeel dat ik elke dag nieuwe dingen leer en met situaties om moet gaan, die ik als werknemer nooit ben tegengekomen. Ik vind het prettig als een dag onvoorspelbaar is en ik snel moet schakelen. Daar hebben andere mensen misschien moeite mee. Een nadeel heb ik nog niet gevonden maar dat komt ook omdat ik betrouwbare en leuke opdrachtgevers heb gehad en nog relatief kort freelancer ben (sinds februari 2020).

4. Wat is jouw "gouden tip" voor zzp'ers?

Straal plezier uit. Het is belangrijk om een goede nieuwe energie binnen een bedrijf te brengen als externe expert. De juiste uitstraling daarbij is belangrijk.

Wil jij ook via We Know People aan de slag? Neem dan contact op met Fenja. Zij kan jou alles vertellen over onze werkwijze en kijkt graag samen met je naar welke opdrachten nu of in de toekomst kunnen passen bij je ervaring en wensen. 
Mail: Fenja@weknowpeople.nl
Telefoon: 023 -2000 100

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.