Kijk jij als ZZP'er ook naar eigen persoonlijke groei? | We Know People

Blijf ook als zzp'er naar je persoonlijke groei kijken

20 mei 2023

In deze korte serie stellen wij graag drie interimmers aan jullie voor, allemaal via We Know People aan de slag. Zij beschrijven een werkdag, vertellen iets over de opdracht én er volgt van alle drie een gouden tip! De derde in deze serie is Rianne Muijsert; Interim Media & Content Manager bij L'Oréal. 

1. Kun je kort iets vertellen over je huidige opdrachtgever en jouw opdracht?

Op dit moment ben ik aan het werk bij L'Oréal. Als Media & Content Manager ben ik verantwoordelijk voor alle paid media voor de Amerikaanse merken van L'Oréal (Kiehl's, Urban Decay & IT Cosmetics) in de Benelux. Het is erg afwisselend werk omdat je werkt voor de verschillende merken zowel on- als offline. Zo ben ik bezig met het inkopen van tv-spots tot het zorgen dat onze merken online goed zichtbaar zijn. Ik ben hier in februari 2021 gestart ter vervanging van zwangerschapsverlof. 

 2. Hoe ziet een werkdag in Corona tijd er voor jou uit?

Rond 08.00 - 08.30 klap ik mijn laptop open. Mijn zoontje is dan naar de opvang en mijn man gaat ook naar zijn werk dus ik heb dan het rijk alleen! Vaak start ik de dag door kort door de online resultaten van de vorige dag te lopen en werk ik mijn mail bij. Binnen L'Oréal werk je in verschillende teams dus vaak heb ik gedurende dag nog een aantal check-ins. Tijdens mijn lunchpauze probeer ik altijd even iets actiefs te doen, een stuk buiten lopen of sporten om even achter het scherm vandaan te zijn. 

3. Wat zijn volgens jou de voor- en nadelen van zzp'er zijn?

De voordelen van zzp'er zijn voor mij de vrijheid hebben en het werken bij veel verschillende organisaties. Ik ben van nature erg nieuwsgierig en als zzp'er komt dat mooi van pas. Als marketeer leer je zo ook veel verschillende markten kennen en heb ik bijvoorbeeld mogen werken bij Sandd, Bergman Clinics en nu dus bij L'Oréal. De nadelen van het zzp'er zijn; soms wel de onzekerheid van nieuwe opdrachten en de administratie ;-). Zeker gedurende de Coronaperiode heb je toch minder vastigheid, al heb ik gelukkig continue bij mooie opdrachtgevers mogen werken. 

4. Wat is jouw "gouden tip" voor zzp'ers?

Blijf ook naar je persoonlijke groei kijken. Als je in dienst bent, heb je vaak een opleidingsbudget en sta je elk jaar bewust stil waar je je verder in wilt ontwikkelen. Toen ik begon als interimmer, ging ik maar door van opdracht naar opdracht zonder zelf stil te staan bij 'waar wil ik mijzelf nog verder in verdiepen en ontwikkelen'. Inmiddels ben ik er zelf achter gekomen dat dit eigenlijk een must is wil je meegroeien met de markt.

Wil jij ook via We Know People aan de slag? Neem dan contact op met Fenja. Zij kan jou alles vertellen over onze werkwijze en kijkt graag met je naar welke opdrachten nu of in de toekomst kunnen passen bij je ervaring en wensen. 
Mail: Fenja@weknowpeople.nl
Telefoon: 023 -2000 100

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.