Hoe waren Fenja haar eerste maanden bij We Know People? | We Know People

"Nu snap ik waarom niemand weg wilde bij We Know People"

19 maart 2023

Eind 2020 startte Fenja bij We Know People als Recruitment Consultant - Interim professionals. Een vreemde periode om in te starten, want de tweede lockdown volgde al snel. Vier maanden later vroegen wij Fenja hoe zij deze eerste maanden bij We Know People heeft ervaren.
 

Wat deed jou besluiten om te solliciteren bij We Know People?

Inmiddels ben ik alweer bijna 4 maanden bij We Know People aan de slag als Recruitment Consultant. "Time flies when you are having fun."
Eigenlijk was ik helemaal niet op zoek naar een vaste baan; interimmen en een beetje free wheelen beviel me wel. Toch ging ik overstag; binnen twee weken startte ik én tekende ik mijn contract. We Know People was als organisatie al eens eerder ‘voorbij’ gekomen, niet als potentiële werkgever maar vanuit mijn rol als Head Hunter. Ik sprak een aantal consultants destijds maar niemand wilde weg. Nu snap ik wel waarom!
 

Hoe vind je het werken bij We Know People?

De bedrijfscultuur is open, informeel, samen keihard werken aan de doelen en er liggen kansen voor groei. Daarbij zitten we in een fantastisch pand wat een en al creativiteit uitstraalt, een heerlijke werkplek. De platte organisatie maakt dat je snel en direct met iedereen kunt schakelen, ook bijvoorbeeld met de oprichters Alette en Cyrille Bastiaansen. Ik vind dat zelf erg prettig en geeft me het gevoel dat ik écht kan meepraten- en denken, iets wat mij persoonlijk enorm aanspreekt in mijn rol als Consultant.
 

Hoe was je start bij We Know People?

Ondanks de wereldwijd vreemde tijd waarin we momenteel in leven, was de onboarding bij We Know People hartstikke goed geregeld en voelde ik me echt welkom. Als team zien we elkaar regelmatig in online meetings en zoeken we elkaar op in 1 op 1 samenwerking. In mijn geval bijvoorbeeld voor new business om interim-bemiddeling nóg sterker te profileren binnen de markt. Het enige wat ik zelf nog moet ervaren zijn de events en de vele bedrijfsborrels want die zitten er nu ten tijde van COVID helaas niet in. Als ik de filmpjes, foto’s en verhalen mag geloven dan is ook dat óntzettend gezellig en goed geregeld. Ik kijk er naar uit! 
 

Wat wil je professionals die open staan voor een nieuwe uitdaging meegeven?

Als je het net als ik leuk vindt om bij een groeiend bedrijf te werken en met mooie organisaties samen te werken zoals Swiss Sense, ABN AMRO, Heineken, Bovag, Bol.com, Lead Health Care, L’Oreal en nog vele andere, dan koppel ik je heel graag aan een van mijn collega's voor een (virtuele) kop koffie! We hebben namelijk meerdere openstaande functies.

 

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.