We Know People: 12,5 jaar succes in marketing & communicatie | We Know People

6 maart 2024

Eén idee, twee ondernemende zussen en een economie in recessie. Dat was 12,5 jaar geleden de start van We Know People. Cyrille en Alette Bastiaansen bleken al snel een sterk concept te hebben. In een markt die zich sindsdien stormachtig ontwikkelde is We Know People uitgegroeid tot een toonaangevend recruitmentbureau voor (digital) marketing en communicatie professionals in Nederland. We Know People onderscheidt zich als persoonlijke, betrouwbare en ervaren partner voor zowel opdrachtgever als professional. En dat is uniek in een tijd van snelle digitalisering en een krappe arbeidsmarkt.

Iedere positie de juiste match
Het afgelopen decennium heeft recruitment zich stormachtig ontwikkeld. Er verschenen veel nieuwkomers om in de vraag naar marketing- en communicatietalent te voorzien. Dat talent is en blijft de komende jaren schaars – en er zit veel verschil in de aanpak van recruiters. We Know People, de naam zegt het al, kent de juiste mensen. Door het uitgebreide netwerk (ruim 22.000 professionals) en diepgaande kennis van het vakgebied maakt We Know People elke keer weer succesvolle matches. We Know People organiseert ook regelmatig kennissessies en deelt inzichten met het netwerk. “We willen hiermee een positieve impact hebben op de groei en het succes van ons netwerk.” aldus Cyrille. Van interim tot vast en van medior tot zeer ervaren (digital) marketing- of communicatiespecialist: We Know People kent de juiste professional for the job. 

Prachtige mijlpaal
Cyrille Bastiaansen, mede-oprichter van We Know People, over succes, vertrouwen en de toekomst: “Dit mooie jubileum is veel meer dan alleen een viering van ons succes. Het is ook een bevestiging dat onze persoonlijke aanpak werkt. Wij hebben destijds bewust voor een specifiek vakgebied gekozen om zo echt de diepte in te kunnen met onze opdrachtgevers en professionals. We zijn ontzettend trots en dankbaar voor het vertrouwen dat opdrachtgevers en professionals al 12,5 jaar in ons stellen.” Alette Bastiaansen vult aan: “Dit is een prachtige mijlpaal in ons ondernemerschap en we kijken vol vertrouwen naar de toekomst. We blijven ons doorontwikkelen in kwaliteit, integriteit en professionaliteit om op die wijze onze positie nog verder te verstevigen. Met onze labels We Know Public en We Know Executives bieden we in elk geval een one stop shop voor (digital) marketing vraagstukken!” 

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.