Eefje, freelancer bij Compananny aan het woord | We Know People

17 juli 2023

Bij We Know People is onze nieuwsgierigheid onze grootste kracht. Wij geloven in mensen en zijn benieuwd naar hun drijfveren, perspectieven en verhalen. Daarom vroegen wij Eefje Ederveen naar haar ervaring als freelance Social Media Marketeer bij Compananny. 

“Ik ben gaan freelancen vanwege de vrijheid. Je hebt het heft in eigen handen terwijl je bezig bent met het uitvoeren van je passie en dat is geweldig! Eigenlijk voelt het alsof ik iedere dag bezig ben met het uitvoeren van mijn hobby. Voor mij is dat bezig zijn met marketing-, communicatie- en social media opdrachten. 

Via diverse opdrachtgevers komen de opdrachten binnen. De ene keer is dit via een bureau, maar veel opdrachten komen via contacten die ik via via ken. Ik merk dat ik heel veel haal uit mond-tot-mond reclame. 

Als merk ben ik veelzijdig en flexibel. Snel schakelen is iets wat je zeker moet kunnen, zeker als je voor verschillende branches werkt zoals ik. Een duizendpoot is dan ook de beste omschrijving van mijzelf. Ik verdiep mij graag in de materie en geniet van het verhaal dat een bedrijf te vertellen heeft. Vaak zie ik mooie bedrijven, maar zijn zij in hun uitingen nog zo bescheiden. Dit verhaal samen met hen naar buiten brengen is gewoon super tof. 

Mijn gouden tip is just do it! Je moet wel risico durven nemen en bereid zijn om soms uit je comfortzone te stappen. Niks in het leven is zeker, dus moet je de gok wagen. Het is soms spannend, maar dit maakt het ook zo leuk.” 

Ben je beschikbaar voor een freelance opdracht of heb je een freelance opdracht openstaan? Neem dan snel contact op met Bart via bart@weknowpeople.nl. 

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.