Kilrae de Boer aan het woord, Freelance Content Marketeer | We Know People

27 mei 2022

Bij We Know People is onze nieuwsgierigheid onze grootste kracht. Wij geloven in mensen en zijn benieuwd naar hun drijfveren, perspectieven en verhalen. Daarom vroegen wij KilRae de Boer naar haar ervaring als freelance content marketeer bij Greenchoice waar ze zich bezighoudt met het vergroten van de naamsbekendheid. 

"Als freelancer zie ik mezelf een beetje als een rondreizende circus. Ik zet ergens tijdelijk mijn circustent op en breng graag mijn kennis in de praktijk om van waarde te zijn met mijn freelancekunstje. Vanuit mijn nieuwsgierigheid word ik enorm blij van alle kijkjes in de keukens van verschillende bedrijven. Ik vind het leuk om tijdelijk écht onderdeel van een team uit te maken. Het liefst werk ik dan ook aan langere opdrachten waarbij ik een project van kop tot staart mag managen. Daarna pak ik mijn circustent weer in en trek ik verder. 

Ik verkies het freelancen boven een vaste baan door de vrijheid die het met zich meebrengt. Via bemiddelaars en met netwerk kan ik de krenten uit de pap halen en kleine opdrachten en passieprojectjes oppakken.

Iedereen heeft een eigen verhaal en een reden waarom ze zijn gaan freelancen. Mijn gouden tip, stroop je mouwen op en ga aan de slag. Gewoon beginnen! En blijf niet te lang in je hoofd zitten. Start before you’re ready."

Ben je beschikbaar voor een freelance opdracht of heb je een freelance opdracht openstaan? Neem dan snel contact op met Bart via bart@weknowpeople.nl. 

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.