Over ons
We zien alles als een kans

Persoonlijke aanpak

WANT MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

Als mensen op de juiste plek zitten, kunnen ze écht het verschil maken. Hierin zijn verschillende dingen belangrijk: jouw talenten, waar je energie van krijgt, de sfeer op de werkvloer, en jouw verantwoordelijkheden. Daarom matchen wij naast werkervaring ook op persoonlijkheid, competenties en ambitie. Een cv zegt immers alleen iets over wat je hebt gedaan, maar niets over je toekomstige ambities.

Van zolderkamer naar Chocolade fabriek

In 2011 startten de zussen Cyrille en Alette Bastiaansen WeKnowPeople omdat ze zagen dat recruitment anders, klantgerichter maar vooral persoonlijker kon. Na drie jaar succesvol door twee economische crises te zijn gekomen, besloten ze dat hun ambities groter waren. Sindsdien groeit het bedrijf hard. Dit jaar ontving WeKnowPeople de FD Gazellen Award. WeKnowPeople behoort tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De zolderkamer in Amsterdam is inmiddels verruild voor een groot industrieel pand: de Union Chocoladefabriek in Haarlem. Onze persoonlijke aanpak in het recruitmentproces is succesvol gebleken en we houden van Haarlem.

 

Lees hier meer over in onze blogs:

 

Wie zijn wij?

WeKnowPeople is een gemotiveerde en diverse club. Sommigen houden van Wolter Kroes muziek, anderen kijken graag darts, willen (met hoogtevrees!) in een helicopter vliegen, of doen aan kickboxen. Maar waar we allemaal gepassioneerd over zijn, is mensen op een krachtige manier verbinden. Onze diversiteit is wat WeKnowPeople kleur geeft. Wil je trouwens meer van dit soort grappige details lezen? Klik dan op onze individuele profielen.
Esmee Ronner
Simone Meskers
Cyrille Bastiaansen
Carla van Zanten
Inez Abels
Irene Jurna
Alette Bastiaansen
Jorieke Hogeland
Frank Bolhuis
Annelies Staal
Wendy Kuin
Manon Krapels
Hotske Wesselius
Hotske Wesselius
Foto Mirjam uit de Bulten
Mirjam Uit de Bulten
Maaike te Kulve
Ruth Tolhuijs
Annemarie Smit
Manouk Nanne

Kansen pakken

Wij herkennen onszelf in de woorden professioneel, persoonlijk en go-getters. We zien alles als een kans. Daarom doen we meer dan alleen recruitment. We bieden ook services aan als: vacatures herschrijven, TMA persoonlijkheidstests, en coachingsgesprekken. Wil je meer informatie over onze extra services? Mail dan naar info@weknowpeople.nl.
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close