Werken bij WeKnowPeople
Kom jij ons team versterken als Recruiter?

Waarom werken bij WeKnowPeople

Als Recruitment Consultant bij WeKnowPeople is geen dag hetzelfde. Het beste aan deze baan is dat je voor de allerleukste klanten mag werken (denk aan KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland) en in contact komt met de meest getalenteerde professionals uit de markt. WeKnowPeople is hard aan het groeien en onze ambitie reikt nog veel verder: kortom, een ontzettend interessante fase om in te stappen!

Tussen de bedrijven door kan je zoveel koffie cortado's maken als je maar wil. En eten natuurlijk: de snoeppotten zijn altijd gevuld met noten, drop en winegums. Tussen de middag wordt er gezamenlijk uitgebreid (en gezond) geluncht. We werken als team. Daarbij horen ook vrijmibo's en samen sporten (met onze personal trainer Jan). We grijpen alle gelegenheden aan voor teamsessies buiten de deur. Successen worden gevierd! Het kan zomaar zijn dat we op maandagochtend een fles champagne opentrekken.

Interesse?

Neem contact op!

Inschrijven

Vacatures

Haarlem

Informatie

Haarlem

Informatie

Een bureau met een visie

Het is alweer zes jaar geleden dat de zussen Cyrille en Alette Bastiaansen WeKnowPeople zijn gestart. Ze zagen dat recruitment veel beter kon: persoonlijker, en meer gericht op duurzame verbindingen in plaats van snelle matches. Dat werd onze missie: mensen op een duurzame manier verbinden. Want: mensen maken het verschil.

Dat geldt natuurlijk ook voor ons eigen bureau. We zijn daarom altijd op zoek naar goede mensen die ons team kunnen aanvullen. De sfeer bij WeKnowPeople is open en transparant. Heb jij een verbetervoorstel? Graag! Zo creëren we een werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en zijn of haar talenten maximaal kan benutten.

Met wie heb jij straks je sollicitatie

Cyrille Bastiaansen
Managing Partner
Cyrille@weknowpeople.nl
Alette Bastiaansen
Managing Partner
Alette@weknowpeople.nl
Esmee Ronner
Corporate Recruiter
esmee@weknowpeople.nl
Inez Abels

Recruitment Consultant

Wat mij heel erg van WeKnowPeople doet houden is de betrokkenheid. Je krijgt de ruimte die je nodig hebt, waardoor er een goede balans is tussen werk en privé.

Pas jij in ons team

Zie jij jezelf al hier werken?

Wij zijn ambitieus, proactief en ondernemend. Jong en enthousiast. Wil je hier komen werken, dan is het belangrijk dat je je niet gek laat maken (al mag je hier best gek doen). Herken jij jezelf hierin? Kom dan eens een kop koffie drinken! Neem contact op via info@weknowpeople.nl

WeKnowPeople's video's

Wij maken geregeld video’s van activiteiten die wij organiseren of om jou te informeren over het werk bij WeKnowPeople. Hiernaast zie je een greep uit onze video’s.

Blog & Nieuws

Nov 28, 2018
232 bekeken | 0 reacties
Nov 7, 2018
261 bekeken | 0 reacties
Oct 12, 2018
428 bekeken | 0 reacties
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close