Werken bij WeKnowPeople
Kom jij ons team versterken als Recruiter?

Waarom werken bij WeKnowPeople

Als Recruitment Consultant bij WeKnowPeople werk je samen met corporate klanten zoals KLM, ING en Heineken en met hippe startups zoals Charlie Temple en No Fairytales. Daarnaast ben je dagelijks in contact met de meest getalenteerde marketing professionals uit de markt.

Tussen de bedrijven door is er genoeg tijd voor een kop koffie (zwart, cappuccino, flat white, latte of iets daartussenin) of een praatje. Tussen de middag wordt er gezamenlijk uitgebreid (en gezond) geluncht. We werken als team. Daarbij horen ook vrijmibo's en samen sporten (met onze personal trainer Jan). We grijpen alle gelegenheden aan voor teamsessies buiten de deur. Successen worden gevierd. Het kan zomaar zijn dat we op maandagochtend een fles champagne opentrekken.

In 2018 ontvingen wij de FD Gazellen Award: WeKnowPeople behoort tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland! En onze ambitie reikt nog verder. Kortom, een ontzettend interessante fase om in te stappen.

Interesse?

Laat je gegevens bij ons achter, dan neemt Corporate Recruiter Esmee contact met je op.

Contactformulier

Vacatures

Haarlem

Informatie

Haarlem

Informatie

Een bureau met een visie

Het is alweer zeven jaar geleden dat de zussen Cyrille en Alette Bastiaansen WeKnowPeople zijn gestart. Ze zagen dat recruitment veel beter kon: persoonlijker, en meer gericht op duurzame verbindingen in plaats van snelle matches. Dat werd onze missie: mensen op een duurzame manier verbinden. Want: mensen maken het verschil.

Dat geldt natuurlijk ook voor ons eigen bureau. We zijn daarom altijd op zoek naar goede mensen die ons team kunnen aanvullen. De sfeer bij WeKnowPeople is open en transparant. Heb jij een verbetervoorstel? Graag! Zo creëren we een werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en zijn of haar talenten maximaal kan benutten.

Met wie heb jij straks je sollicitatie

Cyrille Bastiaansen
Managing Partner
Cyrille@weknowpeople.nl
Alette Bastiaansen
Managing Partner
Alette@weknowpeople.nl
Esmee Ronner
Corporate Recruiter
esmee@weknowpeople.nl
Frank Bolhuis

Recruitment Consultant

Werken bij WeKnowPeople is een warm bad. Alles wordt gevierd en ook als het tegenzit heb ik dankzij mijn collega's binnen een uur alsnog de slappe lach. 

Inez Abels

Recruitment Consultant

Wat mij heel erg van WeKnowPeople doet houden is de betrokkenheid. Je krijgt de ruimte die je nodig hebt, waardoor er een goede balans is tussen werk en privé.

Ruth Tolhuijs

Recruitment Consultant

Voor mij gaat een match tussen klant en kandidaat véél verder dan werkervaring en functie-eis. Die gaat over ambitie en persoonlijkheid. Bij WeKnowPeople heb ik wat dat betreft helemaal mijn plek gevonden.

Pas jij in ons team

Zie jij jezelf al hier werken?

Wil je hier komen werken, dan is het belangrijk dat je je niet gek laat maken (al mag je hier best gek doen). Ben je benieuwd naar de ervaringen van Recruitment Consultants die jou voorgingen? Onze "over WeKnowPeople" blogpagina staat vol met persoonlijke verhalen over het leven van een Recruiter.

Herken jij jezelf hierin? Vul dan het contactformulier in!

Make the Difference

Zegt iets in je dat het tijd is om verder te gaan? Mooi! Omarm dat gevoel. En durf je intuïtie te volgen.

Een carrièrepad is voor iedereen uniek. Dé ideale werkgever bestaat niet. Wij geloven dat mensen het verschil kunnen maken als ze op de juiste plek zitten. En dat de juiste plek wordt bepaald door werkervaring, ambitie & persoonlijkheid.

Voor de één is dat een corporate organisatie (zoals KLM, ING of Heineken); voor de ander is dat een start-up (zoals Charlie Temple of No Fairytales).

Wij helpen je graag bij de volgende stap in jouw carrière.

Blog & Nieuws

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close