Waarom werken bij WeKnowPeople

''Je krijgt de tijd om mensen te verbinden aan een nieuwe baan''

Marketing recruitment

Als Recruitment Consultant bij WeKnowPeople werk je samen met marketinggedreven organisaties zoals KLM, ING en Heineken. Daarnaast heb je dagelijks contact met de meest getalenteerde Marketing, Digital, Data Intelligence of Communicatie Professionals.

In 2018 en 2019 ontvingen wij een FD Gazellen Award: WeKnowPeople behoort tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland! En onze ambitie reikt nog verder. Daarom staan we open voor een oriënterend gesprek met jou als Recruitment Consultant (in spé).  

Enthousiast?

 

Laat jouw gegevens achter

Of neem direct contact op met Corporate Recruiter Esmee via 023-2000100.

Een bureau met een visie

In 2011 startten de zussen Cyrille en Alette Bastiaansen WeKnowPeople. Ze zagen dat recruitment veel beter kon: persoonlijker en meer gericht op duurzame verbindingen in plaats van snelle matches. Dat werd onze missie: mensen verbinden aan een baan die hun werkgeluk maximaliseert. Want: als mensen op de juiste plek zitten, kunnen ze écht het verschil maken.  

Dat geldt natuurlijk ook voor ons eigen bureau. We staan we altijd open voor goede mensen die ons team kunnen aanvullen. De sfeer bij WeKnowPeople is open en transparant. Als je ideeën hebt, krijg je alle ruimte om deze uit te voeren. Zo creëren we een werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en talenten maximaal kan benutten.

Met wie heb jij straks je sollicitatie

Cyrille Bastiaansen
Managing Partner
Cyrille@weknowpeople.nl
Alette Bastiaansen
Managing Partner
Alette@weknowpeople.nl
Esmee Ronner
Corporate Recruiter & Team Lead Marcom
Esmee@weknowpeople.nl
Jasper Bolland
Team Lead Digital & Data
Jasper@weknowpeople.nl
Frank Bolhuis

Recruitment Consultant

Werken bij WeKnowPeople is een warm bad. Alles wordt gevierd en ook als het tegenzit heb ik dankzij mijn collega's binnen een uur alsnog de slappe lach. 

Aytor Jongkind

Recruitment Consultant

De sfeer bij WeKnowPeople is uniek. We zijn transparant, helpen elkaar, en staan open voor feedback. We werken tenslotte aan een gezamenlijk doel! Daarbij mag iedereen zichzelf zijn, en dat wordt snel duidelijk op de werkvloer...

Hotske Wesselius

Recruitment Consultant

Voor mij gaat een match tussen klant en kandidaat véél verder dan werkervaring en functie-eis. Die gaat over ambitie en persoonlijkheid. Bij WeKnowPeople heb ik wat dat betreft helemaal mijn plek gevonden.

Carla van Zanten

Finance Manager

Wat mij heel erg van WeKnowPeople doet houden is de betrokkenheid. Je krijgt de ruimte die je nodig hebt, waardoor er een goede balans is tussen werk en privé.

Pas jij in ons team

Zie jij jezelf al hier werken

Wil je hier komen werken, dan is het belangrijk dat je je niet gek laat maken (al mag je hier best gek doen). Ook herken je jezelf in de woorden: verbinder, ondernemend en positief. Wil je meer lezen over de mensen bij WeKnowPeople? Op onze blogpagina staan veel van onze persoonlijke verhalen.

 

 

Make the Difference

Een carrièrepad is voor iedereen uniek. Dé ideale werkgever bestaat niet. Wij geloven dat mensen het verschil kunnen maken als ze op de juiste plek zitten. En dat de juiste plek wordt bepaald door werkervaring, ambitie & persoonlijkheid.

Bekijk onze video's voor een beter beeld van WeKnowPeople en onze collega's.

Wil jij mensen verbinden op basis van werkervaring, persoonlijkheid én ambitie? Solliciteer dan als Recruitment Consultant bij WeKnowPeople!

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close