Interne vacatures

''Je krijgt de tijd om mensen te verbinden aan een nieuwe baan''

Werken bij WeKnowPeople

Werken bij WeKnowPeople

Als Recruitment Consultant bij WeKnowPeople werk je samen met marketinggedreven organisaties zoals KLM, ING en Heineken. Daarnaast heb je dagelijks contact met de meest getalenteerde Marketing, Digital, Data Intelligence of Communicatie Professionals.

De afgelopen jaren hebben we gezien dat de arbeidsmarkt continu verandert. Om als werkgever een verschil voor je te maken, bieden we trainingen aan om je steeds up-to-date te houden in het recruitment vakgebied. Zo bouwen we samen aan de ambitie om mensen te verbinden aan een baan of interim opdracht die past bij hun werkervaring en persoonlijkheid.

 

Vacatures

Haarlem

Informatie

Haarlem

Informatie

Haarlem

Informatie

Een bureau met een visie

In 2011 startten de zussen Cyrille en Alette Bastiaansen WeKnowPeople. Ze zagen dat recruitment veel beter kon: persoonlijker en meer gericht op duurzame verbindingen in plaats van snelle matches. Dat werd onze missie: mensen verbinden aan een baan die hun werkgeluk maximaliseert. Want: als mensen op de juiste plek zitten, kunnen ze écht het verschil maken.  

Dat geldt natuurlijk ook voor ons eigen bureau. We staan altijd open voor goede mensen die ons team kunnen aanvullen. De sfeer bij WeKnowPeople is open en transparant. Als je ideeën hebt, krijg je alle ruimte om deze uit te voeren. Zo creëren we een werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en talenten maximaal kan benutten.

Met wie heb jij straks je sollicitatie

Cyrille Bastiaansen
Alette Bastiaansen
Esmee Ronner

Recruitment Manager
Esmee@weknowpeople.nl

Lees meer

Missie

Wij maken sterke connecties die elkaar verder helpen. Dit doen we door te ontdekken wie iemand echt is, en dat te linken aan een bedrijfscultuur die hen inspireert en energie geeft. Zo zorgen we ervoor dat mensen en bedrijven meer kunnen worden dan wie ze al waren doordat ze samen werken aan hun volgende stap.

 

Make the Difference

We mogen weer naar kantoor! Wij vinden het erg fijn om weer met zijn allen op kantoor te mogen zijn. Deze video geeft een goed beeld van de sfeer bij ons op kantoor.

Wil jij ook mensen verbinden op basis van werkervaring, persoonlijkheid én ambitie?

Laat je gegevens achter

 

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close