''Je krijgt de tijd om mensen te verbinden aan een nieuwe baan''

Werken bij WeKnowPeople

Als Recruitment Consultant bij WeKnowPeople werk je samen met marketinggedreven organisaties zoals KLM, ING en Heineken. Daarnaast heb je dagelijks contact met de meest getalenteerde Marketing, Digital, Data Intelligence of Communicatie Professionals.

In 2018 en 2019 ontvingen wij een FD Gazellen Award: WeKnowPeople behoort tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland! En onze ambitie reikt nog verder. Daarom staan we open voor een oriënterend gesprek met jou als Recruitment Consultant (in spé).  

Enthousiast?

 

Laat jouw gegevens achter

Of neem direct contact op met Corporate Recruiter Esmee via 023-2000100 of Esmee@weknowpeople.nl

Vacatures

Haarlem

Informatie

Haarlem

Informatie

Een bureau met een visie

In 2011 startten de zussen Cyrille en Alette Bastiaansen WeKnowPeople. Ze zagen dat recruitment veel beter kon: persoonlijker en meer gericht op duurzame verbindingen in plaats van snelle matches. Dat werd onze missie: mensen verbinden aan een baan die hun werkgeluk maximaliseert. Want: als mensen op de juiste plek zitten, kunnen ze écht het verschil maken.  

Dat geldt natuurlijk ook voor ons eigen bureau. We staan we altijd open voor goede mensen die ons team kunnen aanvullen. De sfeer bij WeKnowPeople is open en transparant. Als je ideeën hebt, krijg je alle ruimte om deze uit te voeren. Zo creëren we een werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en talenten maximaal kan benutten.

Met wie heb jij straks je sollicitatie

Cyrille Bastiaansen
Alette Bastiaansen
Esmee Ronner

Corporate Recruiter & Recruitment Manager
Esmee@weknowpeople.nl

Lees meer

Jasper Bolland

Operations Manager
Jasper@weknowpeople.nl

Lees meer

Frank Bolhuis

Recruitment Consultant

Werken bij WeKnowPeople is een warm bad. Alles wordt gevierd en ook als het tegenzit heb ik dankzij mijn collega's binnen een uur alsnog de slappe lach. 

Aytor Jongkind

Recruitment Consultant

De sfeer bij WeKnowPeople is uniek. We zijn transparant, helpen elkaar, en staan open voor feedback. We werken tenslotte aan een gezamenlijk doel!

Carla van Zanten

Finance Manager

Wat mij heel erg van WeKnowPeople doet houden is de betrokkenheid. Je krijgt de ruimte die je nodig hebt, waardoor er een goede balans is tussen werk en privé.

Pas jij in ons team

Zie jij jezelf al hier werken?

Wil je hier komen werken, dan is het belangrijk dat je je niet gek laat maken (al mag je hier best gek doen). Ook herken je jezelf in de woorden: verbinder, ondernemend en positief. Wil je meer lezen over de mensen bij WeKnowPeople? Op onze blogpagina lees je onze persoonlijke verhalen.

 

Make the Difference

We hebben zelf hard gelachen om deze video. 'Hoe omschrijf je het team van WeKnowPeople in 1 woord?', vroegen we onze collega's.

Bekijk de video voor een beter beeld van het WeKnowPeople team (inclusief intro en outro, want die zijn misschien nog wel het leukst)

Wil jij ook mensen verbinden op basis van werkervaring, persoonlijkheid én ambitie?

Laat je gegevens achter

 

Blog & Nieuws

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close