Vast dienstverband
Wat kan WeKnowPeople voor jou als professional betekenen?

Professioneel en persoonlijk

Bij ons recruitmentbureau werken we op een professionele, persoonlijk en energieke manier. We bemiddelen de beste hoger opgeleide professionals in de vakgebieden Digital, Marketing, Data Intelligence, Communicatie en Sales. We werken met opdrachtgevers waar we energie van krijgen en waar we een intensieve samenwerking mee opbouwen. Zowel corporates als start-ups. KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland zijn bedrijven waarvoor wij werven. We werken in verschillende branches. Denk hierbij aan retail, travel, finance, media, automotive, consultancy, e-commerce, fashion en telecom. Wij zijn trots op ons klantportfolio van mooie merken. Ons netwerk biedt jou als professional veel voordelen.

 

Eva Vriend

Senior Online Service Marketeer

Wat een prettige manier van samenwerken! Jorieke heeft oog voor de persoon, en denkt goed mee. Thanks voor de goede zorgen!

Vast dienstverband

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in vast dienstverband? De voordelen van werving en selectie via WeKnowPeople voor jou als professional zijn:

  • Bovenop de stapel
    We strooien niet met cv's. Als we jou voorstellen, denken we echt dat je goed zou passen bij onze opdrachtgever. Bedrijven weten dat ook; en zo kom je bovenop de stapel
  • Tijdsefficiënt
    Je hoeft zelf niet actief te zoeken. Schrijf je in via onze website, vul jouw profiel zo volledig mogelijk in en wij benaderen jou bij passende vacatures
  • Kennis
    Wij werken we in gespecialiseerde teams: Digital, Marketing, Data Intelligence, Communicatie en Sales. Hierdoor kunnen onze Consultants advies geven over jouw carrièremogelijkheden

Adviesgesprek

Heb jij altijd in vast dienstverband gewerkt en denk jij erover de stap te maken naar een interim bestaan? We spreken hierover met veel van onze professionals. Heb je vragen over de voordelen van vast dienstverband, interim opdrachten of een detacheringsconstructie? Managing Partner Cyrille plant tweewekelijks een adviesgesprek met een professional in op vrijdagmiddag om hierover te sparren. Interesse? Neem contact op via Cyrille@weknowpeople.nl.

Hoe ziet ons sollicitatieproces eruit?

Als je reageert op een vacature, zal een van onze Recruitment Consultants contact met je opnemen. Matcht jouw cv met de vacature, dan wordt er een eerste gesprek gepland bij WeKnowPeople in ons mooie kantoor in Haarlem Noord.

Vinden jij en de Recruitment Consultant na het eerste gesprek beide dat er een match is? Dan stellen we je voor aan de opdrachtgever. Het kan ook zijn dat er op dat moment geen passende vacatures zijn bij jouw profiel. Dan vragen we je om jouw gegevens in onze database te bewaren, zodat we jou proactief kunnen benaderen op het moment dat we een nieuwe vacature binnenkrijgen.

Het gebeurt ook regelmatig dat we er in het gesprek achterkomen dat je beter bij een andere functie past. In dat geval stellen we je bij een andere opdrachtgever voor. Zo denken we altijd met je mee.

How to become part of our network?

Wil jij je aansluiten bij ons netwerk? Dat kan op drie manieren:

1. Solliciteer op een vacature die bij jou past
2. Stuur een open sollicitatie in
3. Volg ons op social media (Linkedin, twitter)

Blog & Nieuws

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close