Wij werken samen

Met marketinggedreven organisaties

Werving en selectie

Professioneel en Persoonlijk

Een carrièrepad is voor iedereen uniek. De ideale werkgever bestaat niet. Wij geloven dat mensen het verschil kunnen maken als ze op de juiste plek zitten. En dat de juiste plek wordt bepaald door werkervaring, ambitie en persoonlijkheid.

Juist om deze reden werken wij alleen met opdrachtgevers waar we energie van krijgen; en waar we een intensieve samenwerking mee kunnen opbouwen. Alleen dan kunnen wij een match maken tussen jou als professional en een opdrachtgever.

Wij zijn trots op ons klantportfolio van mooie merken, waaronder KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland.

Wil jij gevonden worden?

Onze consultants gaan altijd eerst op zoek naar de juiste kandidaat binnen onze community. Wil jij daarbij horen?

Inschrijven

Bekijk de vacatures

Werkwijze

Onze werkwijze is professioneel en persoonlijk en volgt onderstaande stappen:

 • PERSOONLIJK
  Onze naam zegt het al: We Know People. We hebben een grote community van betrokken professionals die we allemaal persoonlijk kennen. Wij starten onze search dan ook binnen onze eigen community, voordat wij extern gaan zoeken naar geschikte kandidaten. Wil jij dus als eerste benadert worden? Schrijf je dan in via onze website.
 • KWALITEIT
  Voordat jouw cv bij de opdrachtgever ligt, hebben wij contact gehad met jou. Wij willen zeker weten dat jij op de functie past en dat jij ook interesse hebt in de opdrachtgever.
 • AANDACHT
  Tijdens het gehele proces houden wij nauw contact met jou. Zo ondersteunen wij jou bij je sollicitatiegesprekken, je contractonderhandeling en houden wij nog regelmatig contact nadat je bent gestart.

Voordelen

De voordelen van werving en selectie via WeKnowPeople voor jou als professional zijn:

 • PERSOONLIJKE AANPAK
  We strooien niet met cv's. Als we jou voorstellen, denken we echt dat je goed zou passen bij onze opdrachtgever. Bedrijven weten dat ook; en zo ga je het sollicitatieproces in met een streepje voor
 • TIJDSEFFICIENT
  Je hoeft zelf niet actief te zoeken. Schrijf je in via onze website, vul jouw profiel zo volledig mogelijk in en wij benaderen jou bij passende vacatures. Zodra wij een vacature binnen krijgen is de gemiddelde bemiddelingstijd 6 weken.
 • KENNIS VAN HET VAKGEBIED
  Als specialistisch bureau blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het brede marketingvakgebied. Daarnaast hebben al onze Consultants een eigen specialisatie in marketing, digital, data of communicatie. Hierdoor kunnen onze Consultants jou perfect advies geven over carrièremogelijkheden

Bekijk onze 16 vacatures

Blog & Nieuws

Sep 1, 2020
176 bekeken | 0 reacties
Jul 15, 2020
379 bekeken | 0 reacties
Feb 4, 2020
1635 bekeken | 0 reacties

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close