Vast dienstverband
Wat kan WeKnowPeople voor jou als professional betekenen?

Professioneel en persoonlijk

Een carrièrepad is voor iedereen uniek. De ideale werkgever bestaat niet. Wij geloven dat mensen het verschil kunnen maken als ze op de juiste plek zitten. En dat de juiste plek wordt bepaald door werkervaring, ambitie en persoonlijkheid.

Juist om deze reden werken wij alleen met opdrachtgevers waar we energie van krijgen en waar we een intensieve samenwerking mee kunnen opbouwen. Alleen dan kunnen wij een match maken tussen de professional en de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers zijn zowel corporates als scale-ups. KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland zijn bedrijven waarvoor wij werven. Binnen deze kaders werken wij in verschillende branches. Wij zijn dan ook trots op ons klantportfolio van mooie merken. Ons netwerk biedt jou als professional dan ook veel voordelen.

Vast dienstverband

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in vast dienstverband? De voordelen van werving en selectie via WeKnowPeople voor jou als professional zijn:

  • Bovenop de stapel
    We strooien niet met cv's. Als we jou voorstellen, denken we echt dat je goed zou passen bij onze opdrachtgever. Bedrijven weten dat ook; en zo kom je bovenop de stapel
  • Tijdsefficiënt
    Je hoeft zelf niet actief te zoeken. Schrijf je in via onze website, vul jouw profiel zo volledig mogelijk in en wij benaderen jou bij passende vacatures
  • Kennis
    Wij werken we in gespecialiseerde teams: Digital, Marketing, Data Intelligence, Communicatie en Sales. Hierdoor kunnen onze Consultants advies geven over jouw carrièremogelijkheden

Een greep uit onze opdrachten

Wij bemiddelen professionals bij zowel corporates als scale-ups. KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland zijn bedrijven waarvoor wij werven. We werken in verschillende branches. Denk hierbij aan retail, travel, finance, media, automotive, consultancy, e-commerce, fashion en telecom. Wij zijn trots op ons klantportfolio van mooie merken.

Wij maken geregeld video's van onze opdrachtgevers om jou een beter beeld te geven van de plek waar jij komt te werken. Hiernaast zie je een greep uit onze video's.

How to become part of our network?

Wil jij je aansluiten bij ons netwerk? Dat kan op drie manieren:

1. Solliciteer op een vacature die bij jou past
2. Stuur een open sollicitatie in
3. Volg ons op social media (Linkedin, twitter)

Blog & Nieuws

Mar 20, 2019
72 bekeken | 0 reacties
Mar 14, 2019
241 bekeken | 0 reacties
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close