Adviesgesprek

Starten met freelancen

Extra services

Twijfel jij of je wil gaan freelancen?

Tweewekelijks op vrijdagmiddag spreekt Managing Partner Cyrille van WeKnowPeople met een professional die de overstap wil maken van vast dienstverband naar een freelance bestaan. Ben jij werkzaam in het vakgebied Digital, Marketing, Data of Communicatie en heb jij vragen over freelancen? Dan kan je een adviesgesprek met Cyrille aanvragen. Stuur een e-mail met jouw motivatie naar Cyrille@weknowpeople.nl.

Cyrille

Cyrille Bastiaansen is WeKnowPeople in 2011 gestart samen met haar zus Alette. Ze is zelf als Communicatie en Marketing Specialist begonnen bij Nissan en KPN. Na zes jaar in vast dienstverband te hebben gewerkt, is ze voor zichzelf begonnen als freelancer. Uit eigen ervaring weet ze dus hoe het is om de overstap te maken naar een freelance bestaan. Daarnaast spreekt ze hier ook regelmatig over met professionals in onze vakgebieden. Hierdoor kan ze jou goed adviseren.

Laat hier je gegevens achter

Freelancen via ons

In ons team zijn er een aantal Consultants gespecialiseerd in interim opdrachten. Zo is Annemarie onze Recruitment Consultant Interim. Zij kan je alles vertellen over de opdrachten die er op dit moment opstaan bij WeKnowPeople.

Onze Finance Consultant Carla zorgt ervoor dat je als freelancer bij WeKnowPeople op tijd betaald wordt. Ze ziet dit als een grote verantwoordelijkheid en weet dat het voor veel freelance professionals spannend kan zijn om de controle over de betalingen los te laten. Ze heeft met veel professionals in ons netwerk een persoonlijke band opgebouwd. Zo weet jij dat jouw betaling in goede handen is. Lees hier Carla’s blog: ‘Help! Ik heb als ZZP'er mijn eigen betalingen niet in handen.’
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close