Recruitment stage

Als Stagiair Recruitment krijg je de kans om alle ins en outs van het recruitmentvak te leren. Je gaat zelfstandig aan het werk binnen één van onze specialistische vakgebieden: Marketing, Digital, Data, of Communicatie. Heb je een voorkeur voor een vakgebied? Samen kunnen we jouw stage vormgeven op een manier die het beste bij jouw interesses en ambities past!

Stage lopen bij WeKnowPeople is een samenwerking: jij ondersteunt onze Recruitment Consultants en zij geven jouw persoonlijke begeleiding om steeds meer recruitment-taken zelf te kunnen doen.

Enthousiast?

Ja, ik ben benieuwd!

Bekijk dan hier de vacature


 

Een bureau met een visie

  • In 2011 startten de zussen Cyrille en Alette Bastiaansen WeKnowPeople. Ze zagen dat recruitment veel beter kon: persoonlijker en meer gericht op duurzame verbindingen in plaats van snelle matches. Dat werd onze missie: mensen verbinden aan een baan die hen gelukkig maakt.
  • En: we practice what we preach! De sfeer op kantoor is informeel en open. Je kan ontdekken wat je leuk vindt en verlegt je grenzen. Je werkt samen met marketinggedreven organisaties zoals KLM, ING en Heineken. Daarnaast heb je dagelijks contact met de meest getalenteerde Marketing, Digital, Data of Communicatie Professionals.
  • Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning. Als bedrijf vinden wij health erg belangrijk. Daarom sporten wij tweewekelijks met onze Personal Trainer Jan, hebben we elke dag een biologische lunch van de Buurtboer en kan je bij ons tafeltennissen. Zo nu en dan maken we een ongezond uitstapje naar taart en champagne.

Zij werken je in

Manouk Nanne

Junior Recruitment Consultant
Manouk@weknowpeople.nl

Camille Scheltinga
Werkstudent Search
Camille@weknowpeople.nl
Manouk

Was afstudeerder nu Junior Recruiter

Dit is de perfecte plek voor mijn afstudeerscriptie! Samen hebben wij gekeken naar een onderwerp dat aansluit bij zowel WeKnowPeople als mijn studie. Ook wordt ik goed begeleid tijdens het afstuderen.

Jim

Oud Stagiair Team Digital

Het fijne aan stage lopen bij WeKnowPeople is de zelfstandige manier van werken en de informele werksfeer. Ik geniet van het praatjes maken met kandidaten, opdrachtgevers en collega's!

Paul

Oud Stagiair

Stage lopen bij WeKnowPeople biedt je de kans om fantastisch inzicht in de arbeidsmarkt te krijgen doordat je op een hele leuke, informele manier een kijkje kunt nemen bij verschillende bedrijven.

Lars

Oud Stagiair

Als je stage gaat lopen kan je twee dingen verwachten: een dynamische- en een leuke werkplek!

Pas jij in ons team

Wil je hier komen stage lopen, dan is het belangrijk dat je je niet gek laat maken (al mag je hier best gek doen). Ook ben je enthousiast en leergierig.

Wil je meer weten over de sfeer bij WeKnowPeople? Bekijk onze video’s!

(Of solliciteer meteen! Bekijk de vacature hier).

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close