Op zoek naar de beste professional?
We Know People

Recruitment via WeKnowPeople

Hoe kan je ervoor zorgen dat je als bedrijf jouw openstaande functies invult zonder verlies van focus op je dagelijkse werkzaamheden? 

Wij helpen je graag bij het werven van de juiste professionals voor jouw organisatie. WeKnowPeople is een specialistisch recruitmentbureau. We zijn al jaren actief in de vakgebieden marketing, digital, data intelligence en communicatie. Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd in een specifiek vakgebied.

Wil jij meer informatie ontvangen over onze werkwijze?

Download de brochure

Of neem direct contact op via
06 18274160 of Thomas@weknowpeople.nl

Actief meedenken

Heb jij voor een langere periode iemand nodig binnen jouw organisatie of team? Wij denken graag met je mee. Tijdens het recruitmentproces wordt een van onze Consultants jouw vaste aanspreekpunt. Tijdens een intake met jouw contactpersoon wordt de vacature met jou besproken en doorlopen we onderstaande vragen.

  • Heb je iemand nodig op junior, medior of senior niveau?
  • Is de vacature realistisch? 
  • En wat voor persoonlijkheid past bij jouw organisatie en de specifieke rol die je voor ogen hebt?

Doordat onze Recruitment Consultants gespecialiseerd zijn in een specifiek vakgebied kunnen ze je perfect adviseren. Door met jou de vacature te bespreken en een beeld te krijgen van de organisatie weten zij welke professional er het beste past binnen het team.

Direct jouw vacature uitzetten

Teaser 9
Madelon van den Heiligenberg

HR Business Partner - Uniface

Dankzij de hulp van Esmee hebben wij vrij snel de juiste match gevonden en eerlijk is eerlijk: We zijn nog steeds heel erg blij met de kandidaat die alweer bijna een half jaar een collega is.

Ernst Boekhorst ABN
Ernst Boekhorst

Manager Brand, Sponsoring & Foundation bij ABN AMRO Bank

In een steeds sneller veranderende communicatie wereld is het prettig dat WeKnowPeople in staat is om in korte tijd je behoefte om te zetten naar concrete kandidaten ‘for the job to be done’.

Nelitza Oduber

Talent Acquisition Manager bij Relay42

WeKnowPeople heeft ons goed en snel geholpen bij het invullen van een strategische positie in digital marketing. We zijn erg tevreden over de samenwerking en werkwijze.

Werkwijze WeKnowPeople

Recruitment is alleen succesvol bij een goede samenwerking. Zo maken wij graag persoonlijk contact om ervoor te zorgen dat wij een goed beeld hebben van de vacature, organisatie en het team. Zodra wij dit helder hebben gaan we aan de slag met de vacature.

  • Allereerst herschrijft ons marketing team de vacature en zorgt er daarna voor dat deze effectief in de markt wordt gezet
  • Wij gaan op zoek binnen onze community naar de juiste professional. Vinden wij niet de juiste persoon dan breiden wij onze zoektocht uit door te searchen.
  • Alleen passende sollicitanten stellen wij aan jou voor.

In dit proces is snel schakelen van belang om een hoge succesrate te behalen. Is de ideale match gevonden, dan houden wij ook na de start van de professional contact. 


 

Waarom WeKnowPeople

Kwaliteit
Je krijgt van ons geen stapels cv's: we stellen alleen de professionals voor die perfect bij de vacature en jouw organsiatie passen qua werkervaring, ambitie én persoonlijkheid.
Betrokken community
Onze naam zegt het al: We Know People. We hebben een community van 15.000 marketing professionals, die we grotendeels persoonlijk kennen. 
Snelheid
Snelheid hangt vaak samen de samenwerking. Wij streven er altijd naar om je binnen een week kandidaten aan te leveren en binnen 7 weken heeft de perfecte kandidaat het contract getekend.

Tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven:

Voor werving- en selectie brengen wij bij een succesvolle plaatsing 25 procent van het fulltime bruto jaarsalaris in rekening (inclusief emolumenten). De retained fee wordt in mindering gebracht op de eindfactuur.

Inschrijven

Staat jouw nieuwe uitdaging er niet tussen? Schrijf je dan in en wie weet benaderen wij jou binnenkort met de juiste uitdaging.

Inschrijven


 

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close