Ben jij op zoek naar de beste professional?
We Know People

Recruitmentbureau Haarlem

Hoe kan je ervoor zorgen dat je als bedrijf jouw openstaande functies invult zonder verlies van focus op je dagelijkse werkzaamheden? 

Wij helpen je graag bij het werven van de juiste professionals voor jouw organisatie. WeKnowPeople is een specialistisch recruitmentbureau in Haarlem. We zijn actief in de vakgebieden marketing, digital, data intelligence en communicatie.

Wil jij meer informatie ontvangen over onze werkwijze?

Download de brochure

Of neem direct contact op via
023 - 2000 100 of info@weknowpeople.nl

Actief meedenken

Tijdens het recruitmentproces denken we actief met je mee.

  • Heb je iemand nodig op junior, medior of senior niveau?
  • Is de vacature realistisch? 
  • En wat voor persoonlijkheid past bij jouw organisatie en de specifieke rol die je voor ogen hebt?

Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd in een specifiek vakgebied. Hierdoor kunnen ze je perfect adviseren over wie je het beste kan aannemen.

Direct jouw vacature uitzetten

Nelitza Oduber

Talent Acquisition Manager bij Relay42

WeKnowPeople heeft ons goed en snel geholpen bij het invullen van een strategische positie in digital marketing. We zijn erg tevreden over de samenwerking en werkwijze.

Waarom WeKnowPeople

Kwaliteit
Je krijgt van ons geen stapels cv’s: we stellen alleen de professionals voor die perfect bij jouw organisatie passen qua werkervaring, ambitie én persoonlijkheid.
Betrokken community
Onze naam zegt het al: We Know People. We hebben een grote community van betrokken professionals die we allemaal persoonlijk kennen. 
Snelheid
Bij werving- en selectie is de gemiddelde bemiddelingstijd 6 weken. Bij Interim bemiddeling ontvang je binnen 1-3 werkdagen passende cv's. 

Tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven:

Voor werving- en selectie brengen wij bij een succesvolle plaatsing 25 procent van het fulltime bruto jaarsalaris in rekening (inclusief emolumenten). De retained fee wordt in mindering gebracht op de eindfactuur.

Voor interim bemiddeling variëren tarieven van 60-140 euro per uur. Als bedrijf betaal je alleen WeKnowPeople: wij handelen de facturatie met de interim professional af. Zo houden we de betalingen voor jouw organisatie simpel en overzichtelijk.

Vacature uitzetten

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close