Ben jij op zoek naar de beste professional?
We Know People

Recruitmentbureau Haarlem

Wil jij jouw team laten groeien? Of heb je direct interim ondersteuning nodig? Wij helpen je graag bij het werven van de juiste professionals voor jouw organisatie.

WeKnowPeople is een specialistisch recruitmentbureau in Haarlem. We zijn actief in de vakgebieden marketing, digital, data intelligence en communicatie. We ontzorgen jou tijdens het sollicitatieproces.

Wil jij meer informatie ontvangen over onze werkwijze?

Download de brochure

Of neem direct contact op via
023 - 2000 100 of info@weknowpeople.nl

Actief meedenken

Tijdens het recruitmentproces denken we actief met je mee.

 • Heb je iemand nodig op junior, medior of senior niveau?
 • Is de vacature realistisch? 
 • En wat voor persoonlijkheid past bij jouw organisatie en de specifieke rol die je voor ogen hebt?

Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd in een specifiek vakgebied. Hierdoor kunnen ze je perfect adviseren over wie je het beste kan aannemen.

Direct jouw vacature uitzetten

Werkwijze WeKnowPeople

 • 1 op 1 benadering
  Wij geloven niet in het "blind" versturen van cv’s. We willen alleen professionals voorstellen die een match kunnen zijn. We kennen de kandidaten die we voorstellen persoonlijk. Geen kwantiteit maar kwaliteit dus. Naast werkervaring matchen we ook op persoonlijkheid, competenties en ambitie.
 • Gespecialiseerde Consultants
  Onze Recruitment Consultants hebben veel inhoudelijke kennis van het vakgebied waarvoor zij werven. Zij onderhouden deze kennis door actief deel te nemen aan trainingen, seminars en opleidingen; en door in contact te blijven met professionals uit ons netwerk.
 • Ons netwerk van goede (interim) professionals.
  De afgelopen jaren hebben wij een groot en sterk netwerk opgebouwd van de beste professionals op de arbeidsmarkt. Op interim gebied kennen we goede Marketing, Digital, Data Intelligence en Communicatie Professionals die snel inzetbaar zijn.

 


 

Waarom WeKnowPeople

Kwaliteit
Je krijgt van ons geen stapels cv’s: we stellen alleen de professionals voor die perfect bij jouw organisatie passen qua werkervaring, ambitie én persoonlijkheid.
Betrokken community
Onze naam zegt het al: We Know People. We hebben een grote community van betrokken professionals die we allemaal persoonlijk kennen. 
Snelheid
Bij werving- en selectie is de gemiddelde bemiddelingstijd 6 weken. Bij Interim bemiddeling ontvang je binnen 1-3 werkdagen passende cv's. 

Tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven en zijn daar graag transparant over. Voor onze werving- en selectiebemiddeling brengen wij bij een succesvolle plaatsing 25 procent van het fulltime bruto jaarsalaris in rekening (inclusief emolumenten). De retainer van 2500/5000 euro wordt in mindering gebracht op de eindfactuur. Voor interim bemiddeling variëren tarieven van 60-140 euro per uur. Als bedrijf betaal je alleen WeKnowPeople: wij handelen de facturatie met de interim professional af. Zo houden we de betalingen voor jouw organisatie simpel en overzichtelijk.

Vacatures herschrijven

Recruitment Marketing

In een krappe arbeidsmarkt is het moeilijk om de juiste professionals te enthousiasmeren voor jouw vacature. Een goede vacaturetekst is niet meer genoeg.

Professionals in beweging krijgen: dat is onze expertise. Dit doen we onder andere door het schrijven van sterke vacatureteksten.

Ben jij op zoek naar een ervaren bureau voor het (her)schrijven van jouw vacatureteksten? Wij helpen je daar graag bij.

Meer informatie


 

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close