Over ons

Make the difference

Persoonlijke aanpak

WANT MENSEN MAKEN HET VERSCHIL

WeKnowPeople is een specialistisch recruitmentbureau actief in Marketing, Digital, Data Intelligence en Communicatie. Wij geloven dat mensen die op de juiste plek zitten, écht het verschil kunnen maken. Hierin zijn verschillende dingen belangrijk: jouw talenten, waar je energie van krijgt, de sfeer op de werkvloer, en jouw verantwoordelijkheden. Daarom matchen wij naast werkervaring ook op persoonlijkheid, competenties en ambitie. Een cv zegt immers alleen iets over wat je hebt gedaan, maar niets over je toekomstige ambities.

Van zolderkamer naar Chocolade fabriek

In 2011 startten de zussen Cyrille en Alette Bastiaansen WeKnowPeople omdat ze zagen dat recruitment anders, klantgerichter maar vooral persoonlijker kon. Na drie jaar succesvol door twee economische crises te zijn gekomen, besloten ze dat hun ambities groter waren. Sindsdien groeit het bedrijf hard. Dit jaar ontving WeKnowPeople de FD Gazellen Award. WeKnowPeople behoort tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De zolderkamer in Amsterdam is inmiddels verruild voor een groot industrieel pand: de Union Chocoladefabriek in Haarlem. Onze persoonlijke aanpak in het recruitmentproces is succesvol gebleken.

 

Lees hier meer over in onze blogs:

 

Wie zijn wij?

De Recruitment Consultants bij WeKnowPeople werken in gespecialiseerde teams: data, digital, marcom en interim. Zij worden in hun werkzaamheden ondersteund door ons marketing- en finance & HR team. We zoomen uit om de arbeidsmarkt te overzien, en zoomen in op specifieke vakgebieden. Zo maken wij het verschil in werving- en selectie en interim bemiddeling.

Wil je meer weten over hoe een kennismakingsgesprek met de Consultants eruit kan zien? Of ben je benieuwd naar persoonlijke drijfveren, levensmotto's of verrassende feitjes? Klik dan op onze individuele profielen.

Esmee Ronner
Esmee Ronner
Cyrille Bastiaansen
Cyrille Bastiaansen
Carla van Zanten
Carla van Zanten
Irene Jurna
Irene Jurna
Alette Bastiaansen
Alette Bastiaansen
Jorieke Hogeland
Jorieke Hogeland
Frank Bolhuis
Frank Bolhuis
Annelies Staal
Annelies Staal
Manon Krapels
Manon Krapels
Hotske Wesselius
Hotske Wesselius
Foto Mirjam uit de Bulten
Mirjam Uit de Bulten
Maaike te Kulve
Maaike te Kulve
Ruth Tolhuijs
Ruth Tolhuijs
Annemarie Smit
Annemarie Smit
Manouk Nanne
Manouk Nanne
Aytor Jongkind
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close