Het recruitmentbureau voor Digital, Marketing en Communicatie professionals

MENU
Home > Over ons

Over ons


Over ons:

Wij - de zussen Cyrille en Alette Bastiaansen - zijn de grondleggers van WeKnowPeople. In 2011 besloten wij samen het roer om te gooien en het ondernemerschap aan te gaan. In onze ogen was er op het gebied van werving, selectie en bemiddeling nog een slag te slaan. Het kon niet alleen anders, maar vooral ook beter. WeKnowPeople is daarop ons antwoord. Een hedendaags bureau dat inspeelt op de veranderende behoeftes van de arbeidsmarkt. In WeKnowPeople kunnen we onze ondernemersgeest, creativiteit, kennis en kunde kwijt.

Cyrille heeft jarenlange ervaring opgedaan in verscheidene marketing- en communicatiefuncties, zowel als interim-professional als in vast dienstverband. Zij werkte onder andere voor KPN, PON en Nationale Nederlanden. Gezien haar brede ervaring in dit vakgebied beschikt zij over de juiste kennis en ervaring en daarbij heeft zij door de jaren heen een groot en waardevol netwerk opgebouwd.

Alette heeft haar achtergrond in de financiƫle markten. Na het afronden van haar studie Bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht, heeft zij jarenlang gewerkt voor een intermediair op de geld- en kapitaalmarkt. Een commerciƫle functie waarbij relatiebeheer en het bij elkaar brengen van vraag en aanbod centraal staat, net als in de recruitmentbranche.

WeKnowPeople is gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger opgeleid personeel werkzaam in communicatie, marketing en e-commerce. Dit doen we voor zowel vaste functies als voor interim opdrachten op medior, senior en management niveau. Wij werken transparant en snel. Wij zijn bevlogen en geloven in persoonlijke aandacht en service. We halen veel voldoening uit het succesvol verbinden van mensen. Dat is waar WeKnowPeople voor staat. Wij zijn werkzaam vanuit ons kantoor direct aan de mooiste gracht van Haarlem. Dit doen wij inmiddels met een team van 12 professionals.

Ons team

Nieuwe Gracht 45-47
2011 ND Haarlem
T: +31 (0)23-2000100
E: info@weknowpeople.nl

KvK-nummer: 53287789

Sinds 2016 is WeKnowPeople Proud Member van de Rijksclub. Een ondernememers collectief wat het Rijksmuseum een warm hart toedraagt. Wij zijn trots om hier deel van uit te mogen maken!

Vacatures
inRegio Den Haag
inRegio Amsterdam
inAmersfoort
inRegio Amsterdam
inRegio Amsterdam
inAmsterdam
inRegio Amsterdam
inRegio Zuid-Holland
Bekijk alle vacatures
Inschrijven

Wil je ook een account aanmaken op WeKnowPeople? Klik op de link hieronder om je in te schrijven!

Inschrijven

Opdrachtgever

Als opdrachtgever benieuwd wat WeKnowPeople voor je kan betekenen. Kom direct met ons in contact.

Contact

Vacatures per mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures.
© WeKnowPeople 2017 | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy Statement