Werving en selectiebureau voor Digital, Marketing, Data, Sales en Communicatie professionals

MENU
Home > Opdrachtgevers

Ben jij op zoek naar de beste professionals?

Bemiddeling in Digital, Marketing, Data, Sales en Communicatie vacatures

De beste mensen hebben al gave banen. Daar zijn wij van overtuigd. Wij brengen ze in beweging.

75% van de professionals in de markt zijn passieve kandidaten; zij zullen zelf niet actief reageren op een vacature. Het is onze expertise om deze professionals op een proactieve manier te benaderen en te enthousiasmeren. Dit doen wij in de vakgebieden Digital, Marketing, Data, Sales en Communicatie.

Vast, interim en detachering

Wij helpen je met het invullen van vaste functies, interim en detachering. We zijn gespecialiseerd functies op medior, senior en managementniveau. Bij het invullen van de vacature denken we actief met je mee. Heb je iemand nodig op medior of senior niveau? Welk type dienstverband past daar het beste bij? Is de vacature realistisch? En wat voor persoonlijkheid passen binnen de specifieke rol die je voor ogen hebt?

Transparantie & Tarieven

Transparantie in het bemiddelingsproces is voor ons erg belangrijk. We hanteren dan ook een transparante bemiddelingsfee. Voor werving en selectie van vaste functies rekenen wij een standaard tarief van 22%; voor data-rollen ligt dit percentage op 25% over het bruto fulltime jaarsalaris (inclusief vaste emolumenten).

Voor meer informatie over tarieven voor tijdelijke functies (freelance en detachering) kun je contact opnemen met Cyrille en Alette Bastiaansen, Managing Partners van WeKnowPeople. 
E: cyrille@weknowpeople.nl; alette@weknowpeople.nl. T: 0620437865 (Cyrille); 0646144443 (Alette).

Laat hier je gegevens achter

WeKnowPeople - Make The Difference

Cyrille en Alette Bastiaansen, Managing Partners van WeKnowPeople

Nieuwe Gracht 45-47
2011 ND Haarlem
T: +31 (0)23-2000100
E: info@weknowpeople.nl

KvK-nummer: 53287789

Testimonials
Barbara Snijders - HR Manager 2theloo
"Als opdrachtgever heb ik WeKnowPeople leren kennen als een partij die zich altijd voor 200% inzet. Geef ze een opdracht en ze laten niet meer los totdat ze deze succesvol hebben afgerond. De openheid, flexibiliteit, aanpassingsvermogen en professionaliteit zorgen voor een erg prettige samenwerking".
Michiel Blonk - Manager E-Acquisition KLM
Testimonial KLM
"Snel, adequaat en open in de communicatie zijn kenmerken welke WeKnowPeople voor mij het beste omschrijven. In de afgelopen jaren hebben we met de hulp van WeKnowPeople meerdere nieuwe collega's aan boord gehaald".
Maurice Franssen – Marketing Director Radio 538
Testimonial Radio 538
"WeKnowPeople heeft mij een aantal maal (zeer) snel en adequaat uit de brand geholpen met goede, prettige freelance krachten. Zij weten binnen no-time een selectie aan kandidaten te presenteren die goed aan het gevraagde profiel voldoen. Met WeKnowPeople is het snel, professioneel en plezierig samenwerken".
Rob Eijkelenkamp – CEO Piet Boon
Testimonial Piet Boon
"Ik heb WeKnowPeople als een zeer professionele partij met een persoonlijke benadering ervaren, ze hebben met volledige dedication aan de opdracht gewerkt met een goed op elkaar ingespeeld team. De opdracht is snel en vloeiend verlopen met uiteindelijk een prachtig resultaat".
Pam Braun - Teamleider Mediateam | Communicatie - Alliander
Testimonial Alliander
"Ik heb WeKnowPeople eerst leren kennen in het kader van mijn eigen zoektocht naar een nieuwe carrièrestap en daarna als facilitator en bedrijfsrecruiter. Aan beide kanten wat dit een erg leuke, inspireerde ervaring, ze staan echt voor persoonlijk contact en matching.”

Vacatures

inRegio Amsterdam

Meer informatie

inRegio Amsterdam

Meer informatie

inRegio Amsterdam

Meer informatie

inRegio Leiden

Meer informatie

Bekijk alle vacatures
Inschrijven

Enthousiast? Wil je meer weten ?

Wij komen graag met je in contact om een kop koffie te drinken.

Neem contact op via:
023 200 01 00
info@weknowpeople.nl

Opdrachtgever

Als opdrachtgever benieuwd wat WeKnowPeople voor je kan betekenen. Kom direct met ons in contact.

Contact

Vacatures per mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures.