Informatie voor opdrachtgevers

Werkwijze WeKnowPeople

Recruitmentbureau Haarlem

Wil jij jouw team laten groeien? Of heb je direct interim ondersteuning nodig? Wij helpen je graag bij het werven van de juiste professionals voor jouw organisatie.

WeKnowPeople is een specialistisch recruitmentbureau in Haarlem. We zijn actief in de vakgebieden marketing, digital, data intelligence en communicatie.

Actief meedenken

Tijdens het recruitmentproces denken we actief met je mee.

 • Heb je iemand nodig op junior, medior of senior niveau?
 • Is de vacature realistisch?
 • En wat voor persoonlijkheid past bij jouw organisatie en de specifieke rol die je voor ogen hebt?

Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd een specifiek vakgebied. Hierdoor kunnen ze je perfect adviseren over wie je het beste kan aannemen.

Leoni Kemper

HR Lead Commercial Banking - ABN AMRO

WeKnowPeople heeft ons op enorm professionele wijze geholpen aan een zeer goede kandidaat die we zelf anders niet gevonden hadden. Oprechte interesse, persoonlijke aandacht en effciëntie zijn daarin sleutelwoorden geweest.

Loes de Vent

Corporate recruiter - Talpa Radio

De woorden: ’snelheid, betrokkenheid en kwaliteit’ komen direct naar boven. WeKnowPeople is enthousiast en hebben ons snel passende profielen van kandidaten geleverd.

Werkwijze WeKnowPeople

 • 1 op 1 benadering.
  Wij geloven niet in het "blind" versturen van cv’s. We willen alleen professionals voorstellen die een match kunnen zijn. We kennen de kandidaten die we voorstellen persoonlijk. Geen kwantiteit maar kwaliteit dus. Naast werkervaring matchen we ook op persoonlijkheid, competenties en ambitie.
 • Gespecialiseerde Consultants
  Onze Recruitment Consultants hebben veel inhoudelijke kennis van het vakgebied waarvoor zij werven. Zij onderhouden deze kennis door actief deel te nemen aan trainingen, seminars en opleidingen; en door in contact te blijven met professionals uit ons netwerk.
 • Ons netwerk van goede (interim) professionals.
  De afgelopen jaren hebben wij een groot en sterk netwerk opgebouwd van de beste professionals op de arbeidsmarkt. Op interim gebied kennen we goede Marketing, Digital, Data Intelligence en Communicatie Professionals die snel inzetbaar zijn.

 

Waarom WeKnowPeople

Kwaliteit
Je krijgt van ons geen stapels cv’s: we stellen alleen de professionals voor die perfect bij jouw organisatie passen qua werkervaring, ambitie én persoonlijkheid.
Betrokken community
Onze naam zegt het al: We Know People. We hebben een grote community van betrokken professionals die we allemaal persoonlijk kennen. 
Snelheid
Bij werving- en selectie is de gemiddelde bemiddelingstijd 6 weken. Bij Interim bemiddeling ontvang je binnen 1-3 werkdagen passende cv's. 

Tarieven

Wij hanteren concurrerende tarieven en zijn daar graag transparant over.

Voor onze werving- en selectiebemiddeling brengen wij bij een succesvolle plaatsing 25 procent van het fulltime bruto jaarsalaris in rekening (inclusief emolumenten). De retainer van 2500 euro wordt in mindering gebracht op de eindfactuur.

Voor interim bemiddeling variëren tarieven van 60-140 euro per uur. Als bedrijf betaal je alleen WeKnowPeople: wij handelen de facturatie met de interim professional af. Zo houden we de betalingen voor jouw organisatie simpel en overzichtelijk.

Meer dan werving- en selectie

Naast een professioneel, snel en persoonlijk recruitmentproces bieden we ook extra services aan:

Wil je meer informatie over onze extra services? Neem dan contact op via info@weknowpeople.nl

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close