Het recruitmentbureau voor Digital, Marketing en Communicatie professionals

MENU
Home > Opdrachtgevers

Over WeKnowPeople

Let our net work for you

WeKnowPeople is gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger opgeleid personeel werkzaam in communicatie, marketing en e-commerce. Dit doen we voor zowel vaste functies als voor interim opdrachten op medior en senior niveau. Daarnaast werken wij vanuit een netwerkgedachte.Via ons exclusieve en betrokken netwerk van ambassadeurs hebben wij toegang tot de meest getalenteerde kandidaten. Hiermee bereiken wij een belangrijke doelgroep, de ambitieuze “latent” werkzoekende die voor een interessante positie de stap naar een andere werkgever overweegt.

Wij selecteren niet alleen op ervaring en competenties, maar ook op gedrevenheid, enthousiasme en persoonlijkheid. Kortom, wij maken een match op vakinhoudelijk gebied maar zeker ook op persoonlijkheid.

Waarom WeKnowPeople?

Bij ons staat het leveren van kwaliteit tegen een scherpe prijs hoog in het vaandel. WeKnowPeople onderscheidt zich in persoonlijke service, vakinhoudelijke kennis en transparantie. Dit alles tegen concurrerende tarieven.

Vakkennis & Service

Onze consultants en ambassadeurs hebben zelf jarenlange ervaring in het vakgebied van marketing, communicatie en e-commerce opgedaan. Zowel in vaste dienst als op interim-basis. Hierdoor kennen zij de markt als geen ander en hebben ze een uitgebreid netwerk opgebouwd. U kunt bij ons dus rekenen op een consultant die op niveau kan meedenken en daarnaast begrijpt naar welk profiel en persoonlijkheid u op zoek bent

Transparantie & Tarieven

Wij bieden transparantie over onze verdiensten en hanteren een vaste bemiddelingsfee. Voor de werving en selectie van vaste functies rekenen wij een standaard tarief van 22% over het bruto fulltime jaarsalaris (inclusief vaste emolumenten). Graag maken wij persoonlijk kennis om verdere toelichting te geven op onze werkwijze.

Klanten Over WeKnowPeople

Barbara Snijders - HR Manager 2theloo
"Als opdrachtgever heb ik WeKnowPeople leren kennen als een partij die zich altijd voor 200% inzet. Geef ze een opdracht en ze laten niet meer los totdat ze deze succesvol hebben afgerond. De openheid, flexibiliteit, aanpassingsvermogen en professionaliteit zorgen voor een erg prettige samenwerking".


Michiel Blonk - Manager E-Acquisition KLM
"Snel, adequaat en open in de communicatie zijn kenmerken welke WeKnowPeople voor mij het beste omschrijven. In de afgelopen jaren hebben we met de hulp van WeKnowPeople meerdere nieuwe collega's aan boord gehaald".


Maurice Franssen – Marketing Director Radio 538
"WeKnowPeople heeft mij een aantal maal (zeer) snel en adequaat uit de brand geholpen met goede, prettige freelance krachten. Cyrille en Alette zijn snel, zeer alert, begrijpen de opdracht snel en interpreteren hem juist. En vooral: zij weten binnen no-time een selectie aan kandidaten te presenteren die goed aan het gevraagde profiel voldoen. De opvolging wanneer de kandidaat eenmaal aan de slag is en de evaluatie na afronding van de klus zijn correct en erg plezierig. Met WeKnowPeople is het snel, professioneel en plezierig samenwerken".


Rob Eijkelenkamp – CEO Piet Boon
"Ik heb WeKnowPeople als een zeer professionele partij met een persoonlijke benadering ervaren, ze hebben met volledige dedication aan de opdracht gewerkt met een goed op elkaar ingespeeld team. De opdracht is snel en vloeiend verlopen met uiteindelijk een prachtig resultaat".


Pam Braun - Teamleider Mediateam | Communicatie - Alliander
"Ik heb WeKnowPeople eerst leren kennen in het kader van mijn eigen zoektocht naar een nieuwe carrièrestap en daarna als facilitator en bedrijfsrecruiter. Aan beide kanten wat dit een erg leuke, inspireerde ervaring, ze staan echt voor persoonlijk contact en matching. Beide zussen (Alette & Cyrille Bastiaansen) complementeren elkaar en staan voor persoonlijk contact en oprechtheid. Je CV is belangrijk, maar de persoonlijke match is vele malen meer waard. WeKnowPeople staat voor professionaliteit en oprechtheid.”

Nieuwe Gracht 45-47
2011 ND Haarlem
T: +31 (0)23-2000100
E: info@weknowpeople.nl

KvK-nummer: 53287789

Sinds 2016 is WeKnowPeople Proud Member van de Rijksclub. Een ondernememers collectief wat het Rijksmuseum een warm hart toedraagt. Wij zijn trots om hier deel van uit te mogen maken!

Vacatures
inRegio Amsterdam
inUtrecht
inUtrecht Region
inAmsterdam
inRegio Amsterdam
inRegio Amsterdam
inAmersfoort
Bekijk alle vacatures
Inschrijven

Wil je ook een account aanmaken op WeKnowPeople? Klik op de link hieronder om je in te schrijven!

Inschrijven

Opdrachtgever

Als opdrachtgever benieuwd wat WeKnowPeople voor je kan betekenen. Kom direct met ons in contact.

Contact

Vacatures per mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures.
© WeKnowPeople 2017 | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy Statement