Werving en selectiebureau voor Digital, Marketing, Data en Communicatie professionals

MENU
Home > Opdrachtgevers

Informatie voor jou als opdrachtgever

Make the difference

De beste mensen hebben al gave banen. Daar zijn wij van overtuigd. Wij brengen ze in beweging. 75% van de professionals in de markt zijn passieve kandidaten; zij zullen zelf niet actief reageren op een vacature. Het is onze expertise om deze professionals op een pro-actieve manier te benaderen en te enthousiasmeren. Dat doen we in de vakgebieden Digital, Marketing, Data en Communicatie. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger opgeleiden op medior, senior en managementniveau, voor zowel voor freelance als voor vaste functies. In het verleden hebben we al voor veel toonaangevende namen geworven, waaronder KLM, Piet Boon, Nationale Nederlanden, Radio 538 en KPN. Bedrijven hebben verschillende redenen om met ons samen te werken:

  • Teveel vacatures om zelf in te vullen
  • Snelheid
  • Kwaliteit - want talent krijg je niet zomaar aan tafel

Mensen maken het verschil. Wij selecteren niet alleen op ervaring en competenties, maar ook op gedrevenheid, enthousiasme en karakter. Kortom, wij maken een match op vakinhoudelijk gebied én persoonlijkheid.  

Ons persoonlijke recruitmentproces

Recruitmentproces WeKnowPeople

Bij ons doorloop je vijf stappen om tot de juiste match te komen.

  1. Intake: we komen bij je langs om alle details over de vacature duidelijk te krijgen en de werkvloer met eigen ogen te aanschouwen. Met toestemming maken we soms ook een korte impressievideo die we aan potentiële professionals kunnen laten zien
  2. Zoeken: we maken een concurrentieanalyse om te kijken in welke branches de professionals werken die het beste bij jouw vacature zouden kunnen matchen. Via ons eigen netwerk en LinkedIn Recruiter benaderen wij op een persoonlijke manier de potentiële kandidaten
  3. Screening: alle professionals komen bij ons op kantoor op gesprek. Hierdoor kennen we onze professionals persoonlijk en stellen alleen de mensen voor waarvan we denken dat ze waarschijnlijk een match zullen zijn met jouw bedrijf. Op basis van opgedane kennis en vaardigheden, maar vooral ook op persoonlijkheid. Geen kwantiteit, maar kwaliteit dus
  4. Interview: na een gesprek bij WeKnowPeople komen de professionals bij jouw bedrijf voor een interview. Vanzelfsprekend kunnen bedrijven dit proces inrichten zoals ze zelf willen
  5. Matchen: we bijten ons altijd in een procedure vast en zoeken tot we de juiste persoon gevonden hebben. Wij maken de match!

 

Transparantie & Tarieven

Bij WeKnowPeople weet je waar je aan toe bent. Transparantie in het bemiddelingsproces is voor ons erg belangrijk. We hanteren dan ook een transparante bemiddelingsfee. Voor werving en selectie van vaste functies rekenen wij een standaard tarief van 22%. Voor data gerelateerde rollen ligt dit percentage op 25% over het bruto fulltime jaarsalaris (inclusief vaste emolumenten). Uiteraard lichten wij onze werkwijze graag persoonlijk aan je toe.

Laat hier je gegevens achter

WeKnowPeople - Make The Difference

Nieuwe Gracht 45-47
2011 ND Haarlem
T: +31 (0)23-2000100
E: info@weknowpeople.nl

KvK-nummer: 53287789

Testimonials
Barbara Snijders - HR Manager 2theloo
"Als opdrachtgever heb ik WeKnowPeople leren kennen als een partij die zich altijd voor 200% inzet. Geef ze een opdracht en ze laten niet meer los totdat ze deze succesvol hebben afgerond. De openheid, flexibiliteit, aanpassingsvermogen en professionaliteit zorgen voor een erg prettige samenwerking".
Michiel Blonk - Manager E-Acquisition KLM
Testimonial KLM
"Snel, adequaat en open in de communicatie zijn kenmerken welke WeKnowPeople voor mij het beste omschrijven. In de afgelopen jaren hebben we met de hulp van WeKnowPeople meerdere nieuwe collega's aan boord gehaald".
Maurice Franssen – Marketing Director Radio 538
Testimonial Radio 538
"WeKnowPeople heeft mij een aantal maal (zeer) snel en adequaat uit de brand geholpen met goede, prettige freelance krachten. Zij weten binnen no-time een selectie aan kandidaten te presenteren die goed aan het gevraagde profiel voldoen. Met WeKnowPeople is het snel, professioneel en plezierig samenwerken".
Rob Eijkelenkamp – CEO Piet Boon
Testimonial Piet Boon
"Ik heb WeKnowPeople als een zeer professionele partij met een persoonlijke benadering ervaren, ze hebben met volledige dedication aan de opdracht gewerkt met een goed op elkaar ingespeeld team. De opdracht is snel en vloeiend verlopen met uiteindelijk een prachtig resultaat".
Pam Braun - Teamleider Mediateam | Communicatie - Alliander
Testimonial Alliander
"Ik heb WeKnowPeople eerst leren kennen in het kader van mijn eigen zoektocht naar een nieuwe carrièrestap en daarna als facilitator en bedrijfsrecruiter. Aan beide kanten wat dit een erg leuke, inspireerde ervaring, ze staan echt voor persoonlijk contact en matching.”
Vacatures
inRegio Amsterdam
inAmsterdam
inRegio Amsterdam
inRegio Rotterdam
inRegio Amsterdam
inRegio Rotterdam
Bekijk alle vacatures
Inschrijven

Enthousiast? Wil je meer weten ?

Wij komen graag met je in contact om een kop koffie te drinken.

Neem contact op via:
023 200 01 00
info@weknowpeople.nl

Opdrachtgever

Als opdrachtgever benieuwd wat WeKnowPeople voor je kan betekenen. Kom direct met ons in contact.

Contact

Vacatures per mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures.
© WeKnowPeople 2017 | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Contactgegevens