Op zoek naar een professional? WeKnowPeople.
Wij kennen Digital- | Marketing- | Data intelligence- | Communicatie Professionals |

Het werven van professionals

Wil jij jouw team laten groeien? Of heb je direct interim ondersteuning nodig? Wij helpen je graag bij het werven van de juiste professionals voor jouw organisatie. WeKnowPeople is een specialistisch recruitmentbureau actief in de vakgebieden Digital, Marketing, Data Intelligence en Communicatie.

Actief meedenken

Tijdens het recruitmentproces denken we actief met je mee. Heb je iemand nodig op junior, medior of senior niveau? Welk type dienstverband past daar het beste bij? Is de vacature realistisch? En wat voor persoonlijkheid past binnen de specifieke rol die je voor ogen hebt? Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd hun eigen specialistische vakgebied (Digital, Marketing, Data Intelligence, of Communicatie) en kunnen je hierdoor perfect adviseren over wie je het beste kan aannemen.
Loes de Vent

Corporate recruiter - Talpa Radio

De woorden: ’snelheid, betrokkenheid en kwaliteit’ komen direct naar boven. WeKnowPeople is enthousiast en hebben ons snel passende profielen van kandidaten geleverd.

Werkwijze werving en selectie

Cyrille en Alette Bastiaansen zijn WeKnowPeople in 2011 gestart, omdat ze zagen dat recruitment beter kon. We willen het verschil maken door de beste professionals op een unieke manier te verbinden aan opdrachtgevers. Dit doen wij door:

  • Onze 1 op 1 benadering.
    Wij geloven niet in het "blind" versturen van cv’s maar leveren maatwerk. We willen alleen kandidaten voorstellen die naar alle waarschijnlijkheid ook een match kunnen zijn. Wij checken een kandidaat altijd zeer grondig en kennen de kandidaten die we voorstellen persoonlijk. Geen kwantiteit maar kwaliteit dus. Wij matchen naast werkervaring ook op persoonlijkheid, competenties en ambitie.
  • Onze Consultants.
    Zij zijn stuk voor stuk ervaren Recruiters met veel inhoudelijke kennis van het vakgebied waar zij voor werven. Zij onderhouden deze kennis door actief deel te nemen aan trainingen, seminars en opleidingen.
  • Ons netwerk van goede (interim) professionals.
    De afgelopen jaren hebben wij een groot en sterk netwerk opgebouwd van professionals die snel inzetbaar zijn op tijdelijke rollen. Onze naam is niet voor niets WeKnowPeople.
Extra Services
Naast een professioneel, snel en persoonlijk recruitmentproces, bieden we ook extra services aan. We hebben een in-house online marketing team die jou kan ondersteunen. Onze Online Marketeer Manon brengt jouw vacatures op een slimme manier onder de aandacht bij jouw doelgroep via online advertising. Onze Content Creator Irene is gespecialiseerd in het (her)schrijven van vacatureteksten zodat ze perfect aansluiten bij de doelgroep en goed vindbaar zijn.

We maken ook company video’s, waarmee we kandidaten enthousiasmeren en een goede indruk kunnen geven van jouw organisatie. Wil je jouw sollicitatieprocedure uitbreiden met een persoonlijkheidstest? Dan kan dat ook: onze Recruitment Consultant Jorieke is gespecialiseerd en opgeleid in het afnemen en evalueren van de TMA-persoonlijkheidsanalyse.

Ben jij op zoek naar een professional of wil je meer informatie over onze extra services? Neem dan contact op via info@weknowpeople.nl.

Blog & Nieuws

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close