We Know People | Manouk Nanne | We Know People
Manouk Nanne Recruitment Consultant We Know People

Manouk Nanne

Recruitment Consultant Werving & Selectie

Manouk Nanne - Recruitment Consultant Werving & Selectie

Wat ik doe bij We Know People
Ik ben Recruitment Consultant Marketing & Communicatie bij We Know People. 

Hoe een kennismakingsgesprek met mij eruitziet
Wanneer we in gesprek zijn, zal ik allereerst ingaan op je werkervaring. Ik vind het daarna erg belangrijk om dieper in te gaan op je ambities en persoonlijke voorkeuren. Op basis van deze informatie gaan we kijken of er een match is met een openstaande rol. In mijn gesprekken zorg ik voor een open sfeer en zal ik je het vertrouwen geven je verhaal te kunnen doen. 

Waarom ik doe wat ik doe
Ik heb Arbeids- en organisatiepsychologie gestudeerd. Hier heb ik veel geleerd over hoe iemand functioneert in een bedrijf en wat er voor nodig is om meer werkgeluk te ervaren. Het matchen van professionals en opdrachtgevers sluit hier goed bij aan. De persoonlijke werkwijze van We Know People past ook bij mij. Vanuit psychologisch oogpunt professionals verbinden, daar kan ik echt mijn ei in kwijt!

Ik als merk
Ik ben open, ambitieus en optimistisch, daarnaast ik kan goed luisteren naar wat iemand te vertellen heeft. 

Mijn levensmotto
Wacht niet op bijzondere momenten, maak gewone momenten bijzonder.

Iets verrassends over mij
Ik heb een grote liefde voor planten. Iedere vakantie neem ik dan ook een stekje mee van het desbetreffende vakantieland. Dit krijgt een mooi plekje in huis en kan uitgroeien tot een volwaardige plant. 

Contact
Ben je een Marketing en Communicatie-professional en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of wil je gewoon eens sparren over de mogelijkheden binnen jouw vakgebied? Dan kom ik graag met je in contact. Je kan contact met mij opnemen via manouk@weknowpeople.nl.
 

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken