We Know People | Robert Spruit | We Know People
Robert Spruit Talent Sourcing Expert

Robert Spruit

Talent Sourcing Expert

Robert Spruit - Talent Sourcing Expert

Wat ik doe bij We Know People
Ik ben Talent Sourcing Expert binnen het team Werving & Selectie. Mijn team houdt zich bezig met digitale functies zoals een Online Marketeer of een SEA specialist. Hier houd ik mij vooral bezig met het creëren van de beste matches tussen organisaties en professionals. 

Hoe ik jou als professional help
Ik ben een goede luisteraar en echt geïnteresseerd in wat je doet en wie je bent. Ik luister aandachtig naar je passies, sterke en zwakke punten en probeer zo de beste match voor jou te vinden. Door goed te luisteren koppel ik je aan een organisatie die echt bij je past en waar jij je ei kwijt kunt. 

Waarom ik doe wat ik doe 
Ik haal voldoening uit het vinden van de juiste personen bij de juiste functies. Hoe lastiger de functie met de bijbehorende eisen des te leuker ik het vind om hier uiteindelijk de juiste persoon voor te vinden. Hiernaast vind ik het heel erg leuk om professionals verder te helpen binnen hun carrière en ze uit te laten blinken in een functie en bij een organisatie die echt bij ze past.

Ik als merk
Loyaal, zelfstandig, een goede luisteraar en soms iets te recht voor zijn raap.

Mijn levensmotto
Het verschil met wie je bent en wie je wilt zijn is wat je doet.

Iets verrassends over mij 
Vroeger was ik een enorme schaakfanaat. Ik deed op mijn elfde al mee aan nationale en internationale toernooien en was op een gegeven moment één van de beste Nederlandse jeugd schakers samen met mijn broertje. 

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken