We Know People | Hester Slegt | We Know People

Hester Slegt

Talent Development Specialist

Hester Slegt - Talent Development Specialist

Wat ik doe bij We Know People
Bij We Know People werk ik als Talent Development Specialist. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de groei en de ontwikkeling van onze interne collega’s en het opzetten van de Academy. 

Met de teamleads bespreek ik waar de uitdagingen en groei van onze werknemers zit, en waar we kunnen investeren zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen bij We Know People. 

Hoe ik jou als professional help
Ik zorg ervoor dat ik je goed leer kennen door met elkaar in gesprek te gaan. Daarnaast kijken we samen naar wat jij nodig hebt om te groeien in je baan. Je kunt mij zien als een sparringpartner en de go-to person als het gaat om het uitspreken van je wensen, waar je tegen aan loopt, en hoe we jou hierbij kunnen helpen. 

Waarom ik doe wat ik doe 
Ik ben van nature een verbinder en ik zie snel waar de kwaliteiten en kansen van iemand liggen. Ik krijg er energie van wanneer ik een steentje bij kan dragen aan de groei van een ander, en het behalen van gezamenlijke doelen.  
 

Ik als merk
Optimist, motivator, verbinder. Creatieve denker- ik zie bijna overal kansen in.
Daarnaast ook een harde werker. Maar wel alles met een vleugje humor. 

Mijn levensmotto
You won’t know unless you give it a try!

Iets verrassends over mij 
Ik heb een eigen dressuurstal gerund in Gelderland. Ik stond elke dag in weer en wind de stallen te mesten, de paarden te verzorgen, en vooral heel veel uren tot laat in de avond mijn paarden en leerlingen te trainen. In de weekenden was ik vaak op wedstrijden actief met mijn eigen paarden en om leerlingen te coachen. 

Toch besloten om in 2019 mijn horizon te verbreden en het bedrijfsleven in te gaan in de rol als Corporate Recruiter. Nu, 3 jaar later, valt de puzzel helemaal op z’n plek in deze rol als Talent Development Specialist bij We Know People! 

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken