Jamena Fransen-Haakmeester | Recruitment Consultant Haarlem | We Know People

Jamena Fransen-Haakmeester

Recruitment Consultant Werving & Selectie

Jamena Fransen-Haakmeester - Recruitment Consultant Werving & Selectie

Wat ik doe bij We Know People
Mijn functie binnen We Know People is Recruitment Consultant Marketing & Communicatie.

Hoe een kennismakingsgesprek met mij eruitziet
Ons eerste gesprek zal waarschijnlijk telefonisch zijn. Ik heb me goed voorbereid op wat mijn opdrachtgever voor professional in huis wil halen. Samen bespreken we je werkervaring en vooral ook je ambities en voorkeuren. Ik heb een coachende aanpak en wil je graag beter leren kennen. Waar word je enthousiast van? En wat kunnen we voor elkaar betekenen? Ik vind het belangrijk om voor jou de perfecte match te kunnen maken zodat jij voor langere tijd fluitend naar je werk gaat en gestimuleerd wordt om het beste in jezelf naar boven te halen. 

Waarom ik doe wat ik doe
Met een master in Corporate Communicatie en meer dan 10 jaar werkervaring als Marketing- en Communicatieprofessional heb ik expertise en ervaring opgedaan binnen het vakgebied. Medio 2022 rond ik mijn aanvullende opleiding Loopbaancoaching af. Ik krijg er energie van om kandidaten te verbinden met organisaties waarin zij hun passie kwijt kunnen op weg naar persoonlijk meesterschap.

Ik als merk
Energiek, een echte verbinder, progressiegericht, kan goed luisteren en een tikkeltje eigenwijs.

Mijn levensmotto
You don't need to have it all figured out, the path will become more clear as you keep going and growing. 

Iets verrassends over mij
Ik vind het leuk om te koken, maar kan dan nooit helemaal het recept volgen. Er moet altijd iets van mijn eigenwijsheid in het recept zitten. Dat kan een snufje meer of minder zijn, maar ook compleet iets anders toevoegen of weglaten. 

Contact
Ben je een Marketing en Communicatie-professional en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of wil je gewoon eens sparren over de mogelijkheden binnen jouw vakgebied? Dan kom ik graag met je in contact. Je kan contact met mij opnemen via jamena@weknowpeople.nl.

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken