We Know People | Jelle Nieuwenstein | We Know People
Jelle Nieuwenstein Recruitment Consultant We Know People

Jelle Nieuwenstein

Recruitment Consultant Interim-Bemiddeling

Jelle Nieuwenstein - Recruitment Consultant Interim-Bemiddeling

Wat ik doe bij We Know People
Ik werk bij We Know People als Search Consultant, dat wil zeggen dat ik de recruiters ondersteun met het vinden van de beste kandidaat voor de vacature. Ik doe dit naast mijn studie Personeelswetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.

Hoe ik jou als professional help
Een goede match bij een functie is enorm belangrijk. Om ervoor te zorgen dat jij als professional matcht bij de organisatie en andersom, spit ik alle profielen en vacatures door om écht die goede match te vinden!

Waarom ik doe wat ik doe
Ik geloof erin dat wanneer iemand zich thuis voelt binnen een organisatie en in zijn of haar functie, er zoveel deuren open kunnen gaan in de toekomst. Immers, het is voor jou en voor het bedrijf waar je aan de slag gaat alleen maar beter dat je op je plek zit.

Ik als merk
Positief, leergierig en een ster in oplossingen vinden.

Mijn levensmotto
Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan!

Iets verrassends over mij
In plaats van direct na mijn vwo te gaan studeren, ben ik eerst aan het werk gegaan om geld te verdienen voor een reis. Na het reizen ben ik weer aan het werk gegaan en uiteindelijk pas na een paar jaar gaan studeren. Kortom: ik heb het net andersom gedaan, maar daar nog geen dag spijt van gehad!

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken