We Know People | Rosa Beentjes | We Know People
Rosa Beentjes Online Marketeer We Know People

Rosa Beentjes

Online Marketeer

Rosa Beentjes - Online Marketeer

Wat ik doe bij We Know People
Bij We Know People werk ik als Online Marketeer. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de branding van het merk. Denk hierbij aan het beheren van de verschillende kanalen die wij inzetten. Ik zorg dat We Know People nog zichtbaarder wordt en de meest geoptimaliseerde content naar voren wordt gepusht. 

Hoe ik jou als professional help
Ik zorg ervoor dat de vacatures goed zichtbaar zijn en dat ze voor jou als werkzoekende makkelijk vindbaar zijn. Daarbij help ik je om de zoektocht naar een nieuwe uitdaging net iets makkelijker te maken. Ik zorg dat de juiste personen worden getarget en via het juiste kanaal. Daarnaast verzorg ik de mailing waarin er voor jou als professional handige tips terug te vinden zijn. 

Waarom ik doe wat ik doe 
Hier krijg je de kans om jezelf helemaal te ontplooien en het beste in jezelf, je collega’s en het merk naar boven te halen. Win-win-win-situatie dus! 

Ik als merk
Positief, behulpzaam, harde werker en een echte doorzetter. Maar ook gevoel voor humor en voorkeur voor persoonlijk contact. 

Mijn levensmotto
Ik denk dan toch work hard, play hard. Ik zie de wereld als één grote speeltuin, maar ik krijg ook enorm veel energie van hard werken en doelen behalen.

Iets verrassends over mij 
Ik ben gék op kerst en dan helemaal de versieringen erbij! Hoewel de rest van mijn stijl heel clean en minimalistisch is, pak ik met kerst groots uit met glitters, goud en gekkigheid! 

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken