Waar ben je naar op zoek?

Simone Meskers Employer Branding Specialist We Know People

Simone Meskers

Employer Branding Specialist

Simone Meskers - Employer Branding Specialist

Wat ik doe bij We Know People
Ik bemiddel alles wat los en vast zit. Of het nu gaat om een nieuwe woning, een koppelactie of als matchmaker op de arbeidsmarkt. Een verbinder pur sang; ik vergeet zelden iets wat indruk heeft gemaakt en leg linkjes in een split second.
Bij We Know People begon ik in 2016 als junior recruiter op PA en Office Management functies, maar maakte snel de overstap naar Digital Marketing. Nu ben ik vliegende keep en houd ik me vooral bezig met content strategie, recruitmentmarketing en het naar buiten brengen van We Know People als werkgever.

Hoe een kennigmaking met mij eruitziet 
Dat ligt eraan want waarschijnlijk hebben we elkaar al ontmoet op een event, in de pub of op het strand en heb ik jou over We Know People verteld. Ik ben niet meer direct in contact met opdrachtgevers en professionals dat laat ik over aan recruitment collega’s.

Waarom ik doe wat ik doe
Ik hou ervan om de ander uit zijn of haar comfortzone te trekken, mensen in beweging te brengen en een bijdrage te leveren aan hopelijk het goede.

Ik als merk
Niet in een hokje te stoppen… Als ik een bloem zou zijn: een zonnebloem als ik een dier zou zijn: een vlinder en als ik een auto zou zijn een Volkswagen Kever, kun je daar iets mee? Oh, dat bedoelde je niet.

Mijn levensmotto 
Dat was altijd “YESMAN” en heeft me veel gebracht maar door vaker nee te zeggen kan ik volmondig JA zeggen tegen dat wat ik echt wil. Dit levert me uiteindelijk meer op in alle opzichten.

Iets verrassends over mij 
“Vloggen” (ik noem het video’s inleiden) en videocontent creëren gaat me goed af. Tot iemand anders mij op camera vast wil leggen, dan heb ik cameravrees en klap ik dicht

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken