Waar ben je naar op zoek?

Leeanne van der Putte Online Contentspecialist We Know People

Leeanne van der Putte

Online Contentspecialist

Leeanne van der Putte - Online Contentspecialist

Wat ik doe bij We Know People
Ik ben Online Contentspecialist bij We Know People. Ik creëer en optimaliseer alle content om zo de vindbaarheid van We Know People en vacatures te verbeteren. 

Hoe ik jou als professional help
Ik maak pakkende en interessante content dat goed vindbaar is en iedereen graag wilt zien/lezen. Ik zorg ervoor dat vacatureteksten duidelijk en aantrekkelijk zijn, en makkelijk vindbaar zijn voor jou als werkzoekende. Daarnaast zorg ik ervoor dat de social media kanalen en website aantrekkelijke teksten en beelden bevatten waardoor meer werkzoekende en bedrijven in contact komen met We Know People. 

Waarom ik doe wat ik doe 
Ik ben een creatieveling en ben graag bezig met dingen maken. Ik krijg daarom ook veel energie van projecten waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Bij We Know People krijg ik de kans om veel te sparren met collega’s en mijn ideeën los te laten op verschillende soorten tekst, beeld en video om hierbij het merk en mezelf verder te laten groeien. 

Ik als merk
Nieuwsgierig, positief, eigenwijs en eerlijk. Ik ben ook behoorlijk zelfkritisch, maar ga daardoor altijd voor het beste resultaat. 

Mijn levensmotto
Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Iets verrassends over mij 
Ik ben een echt kattenvrouwtje, en kan geen kat voorbij lopen zonder even een aai te geven. 

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken