Waar ben je naar op zoek?

Jorieke Hogeland Senior Recruitment Consultant We Know People

Jorieke Hogeland

Senior Recruitment Consultant

Jorieke Hogeland - Senior Recruitment Consultant

Wat ik doe bij We Know People
In mijn Interim functie bij We Know People, waar ik op dit moment werkzaam ben als Senior Consultant, ben ik constant op zoek naar de meest geschikte professionals voor onze klanten. Ik richt mijn pijlen daarbij op het vakgebied Data & Digital, maar omdat mijn ervaring ook ligt op het gebied van Marketing en Communicatie, spring ik daar ook graag bij.

Hoe een kennismakingsgesprek met mij eruitziet 
Wat belangrijk voor jou als kandidaat is, is belangrijk voor mij. Er is dus geen standaard kennismakingsgesprek. Wat ik merk is dat veel professionals door het huidige, snel veranderende landschap ‘’door de vacaturetitels het bos niet meer zien". Als je weet wat jij wilt dan ben je veel meer gebaad bij inzichten in de markt; het soort vacatures of bedrijven wat goed aansluit bij jouw wens voor de toekomst. Het kan ook zo zijn dat je een andere richting op wilt met je volgende baan, bijvoorbeeld; je wilt de overstap maken naar een andere branche of een ander soort functie. Ook daar kan ik bij helpen met een coaching gesprek gevolgd door concreet stappenplan hoe we dit het beste kunnen aanvliegen.

De meerwaarde die ik dan bied is dat ik je vacatures /  bedrijven kan aanbieden waar je zelf nooit aan zou hebben gedacht maar dat je wel juist die (grote) stap in je carrière biedt, waar je naar op zoek was.

Waarom ik doe wat ik doe
Recruitment is mijn vak. Ik neem mijn vak daarbij best serieus en ben er eigenlijk altijd mee bezig. Ook in mijn vrije tijd blijf ik verbanden leggen tussen kandidaten en opdrachtgevers. Ik denk dat dit mijn kracht is, dat ik het zo leuk vind dat het onderdeel van mijzelf is geworden. We hebben hier op kantoor dan ook heel veel lol, delen veel kennis uit en doen het echt samen, als één team!

Daarnaast is het recruitment vak veel veelzijdiger dan sommige mensen denken. Het ene moment leg je het eerste contact met een klant, het andere moment help je de kandidaat met het onderhandelen van zijn of haar arbeidsvoorwaarden. Het blijft altijd schakelen. Geen dag is hetzelfde. Het is écht mensen werk. Dat ‘’mensen werk’’ daar haal ik de meeste energie uit, als ik een tevreden klant heb en daarnaast mijn kandidaat aan zijn of haar droombaan heb kunnen helpen dan geeft me dat voldoening. Ik zie dat moment als kers op de taart.

Ik als merk
Ik ben vrij serieus en gedreven, dat is vaak het eerste wat anderen over mij zeggen. Collega’s met wie ik langer samenwerk zien mij denk ik meer als creatief en oplossingsgericht. In m’n vrije tijd ben ik sportief. Ik tennis, padel en snowboard bijvoorbeeld heel graag.

Mijn levensmotto
Leef je mooiste leven!

Iets verrassends over mij
Ik heb een grote liefde voor oude auto’s. Die passie is eerst aangewakkerd in mijn jeugd, daarop doordat ik toen voor mijn werk Kever heb gereden. Nu gaan we met het gezin op vakantie in onze oude Volkswagen T2 en rijd ik voor mijn plezier een oude Renault 4F4.

CONTACT
Wat wil jij bereiken in je carrière? Ik kan iedereen aanraden minstens één keer in je carrière iets langer stil te staan bij deze vraag. Klop vooral eens bij mij aan om hierover te sparren en wie weet komen wij samen dan heel snel tot een mooie match!

PS: Sta jij open voor een nieuwe stap als Recruitment Consultant? We Know People groeit en ik zoek nieuwe collega's voor ons kantoor in Haarlem. Interesse om meer te weten te komen? Ik zie je reactie graag tegemoet via Jorieke@weknowpeople.nl

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken