Waar ben je naar op zoek?

Derek Zonjee Recruitment Consultant We Know People

Derek Zonjee

Recruitment Consultant

Derek Zonjee - Recruitment Consultant

Wat ik doe bij We Know People
Ik ben werkzaam binnen het Digital & Data team als recruitment consultant. Bij Digital kun je denken aan functies zoals Online Marketeers, Social Media Manager, SEA, SEO etc. En bij Data aan functies in combinatie van Data en Analyse.

Hoe een kennismakingsgesprek met mij eruit ziet
Ten eerste zal ik de persoon tegenover mij op hun gemak stellen door mezelf voor te stellen en wat over mezelf te vertellen. Zo krijgt de kandidaat een beeld bij degene die hij/zij tegenover hem/haar heeft en zullen ze makkelijker gaan praten. Daarna probeer ik zo veel mogelijk te weten te komen over de kandidaat, wat doet iemand momenteel, wat maakt hem/haar blij in het werk dat hij/zij doet, en, niet geheel onbelangrijk, wat kan de kandidaat nou eigenlijk. Zodra dit is vastgesteld, kunnen we op zoek naar, niet alleen de beste match voor de opdrachtgever, maar ook de beste match voor de kandidaat zelf.

Waarom ik doe wat ik doe
Best een tijd was ik zelf heel erg aan het twijfelen over hoe nu verder met mijn carrière. Ik werkte in een hotel, waar een schrijnend personeelstekort was en ging hier met de werving & selectie aan de slag. Zo kwam ik erachter dat dit het vak voor was. Zoals ook in de horeca, heb je veel contact met mensen en ben je bezig anderen een dienst te verlenen. Alleen bij recruitment is de dienst die je mensen levert, vele malen groter dan in de hospitality, namelijk een vooruitgang op leven. Dat is waarom ik doe wat ik doe. Ik wil graag opdrachtgevers en kandidaten op de beste manier aan elkaar koppelen, zodat alle partijen er op vooruit gaan, daar haal ik mijn energie uit.

Ik als merk
Loyaal, dienstbaar, spontaan en positief ingesteld, helaas ook best wel eigenwijs, impulsief en hier en daar een tikkeltje koppig.

Mijn levensmotto
Kijken wat er gebeurt.

Iets verrassends over mij
Stiekem wil ik later gewoon een oude bruine kroeg hebben en runnen.

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken