We Know People | Derek Zonjee | We Know People
Derek Zonjee Recruitment Consultant We Know People

Derek Zonjee

Recruitment Consultant Werving & Selectie

Derek Zonjee - Recruitment Consultant Werving & Selectie

Wat ik doe bij We Know People
Ik ben werkzaam binnen het Digital & Data-team als recruitmentconsultant. Bij Digital kun je denken aan functies zoals Online Marketeers, Social Media Manager, SEA en SEO. En bij Data aan functies in combinatie met Data en Analyse.

Hoe een kennismakingsgesprek met mij eruitziet
Ten eerste zal ik de persoon tegenover mij op zijn gemak stellen door mezelf voor te stellen en wat over mezelf te vertellen. Zo krijgt de kandidaat een beeld bij degene die hij/zij tegenover zich heeft en zal die makkelijker gaan praten. Daarna probeer ik zo veel mogelijk te weten te komen over de kandidaat, wat doet iemand momenteel, wat maakt hem/haar blij in het werk dat hij/zij doet, en, niet geheel onbelangrijk, wat kan de kandidaat nou eigenlijk. Zodra dit is vastgesteld, kunnen we op zoek naar, niet alleen de beste match voor de opdrachtgever, maar ook de beste match voor de kandidaat zelf.

Waarom ik doe wat ik doe
Ik heb best een tijd getwijfeld over hoe nu verder met mijn carrière. Ik werkte in een hotel, waar een schrijnend personeelstekort was en ging hier met werving & selectie aan de slag. Zo kwam ik erachter dat dit het vak voor mij was. Net als in de horeca, heb je veel contact met mensen en ben je bezig anderen een dienst te verlenen. Alleen bij recruitment is de dienst die je mensen levert, vele malen groter dan in de hospitality, namelijk een vooruitgang op iemands werkleven. Dat is waarom ik doe wat ik doe. Ik wil graag opdrachtgevers en kandidaten op de beste manier aan elkaar koppelen, zodat alle partijen erop vooruitgaan, daar haal ik mijn energie uit.

Ik als merk
Loyaal, dienstbaar, spontaan en positief ingesteld, helaas ook best wel eigenwijs, impulsief en hier en daar een tikkeltje koppig.

Mijn levensmotto
Kijken wat er gebeurt.

Iets verrassends over mij
Stiekem wil ik later gewoon een oude bruine kroeg hebben en runnen.

Kun je de geschikte vacature niet vinden?

Meld je aan voor een Jobalert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt.

Jobalert aanmaken