Voor freelance professionals

''WeKnowPeople is een uitbreiding van jouw netwerk''

Freelance marketing vacatures

Ben jij op zoek naar een freelance opdracht in het vakgebied marketing, digital, data intelligence of communicatie?

Bij WeKnowPeople werken we samen met marketinggedreven organisaties als ABN AMRO, RTL en Heineken. We onderscheiden ons in onze service door jou te verbinden aan een opdrachtgever op basis van werkervaring, persoonlijkheid en ambitie.

We geloven dat mensen die op de juiste plek zitten écht een verschil kunnen maken.

In de zomer beschikbaar voor een opdracht?

Laat het ons weten!

Inschrijven

Vacatures

Onze interim Consultant

Annemarie

Recruitment Consultant
Annemarie@weknowpeople.nl

 

Yvette van Hellemondt

Marketing & Communicatie Adviseur - Parkmobile

Een betrokkken en enthousiaste club! We houden ook een lijntje tijdens de opdracht. Zo weet ik dat ik altijd bij hen terecht kan als ik wil sparren.

Ingmar Rozeboom

Marketing Communicatie Professional - Eviso

Een cv is ook maar een papiertje. De mensen van WeKnowPeople snappen dat de menselijke klik tussen de kandidaat en opdrachtgever het echte verschil maakt.

Annemarie

Recruitment Consultant

Snel schakelen vind ik heel leuk. Hierdoor kan ik jou als professional snel aan een nieuwe opdracht helpen.

Werkwijze

Als freelance professional kan je je inschrijven op onze website. Op het moment dat wij een passende vacature binnenkrijgen, nemen wij contact met je op.

Snelheid is bij interim bemiddeling heel belangrijk. Daarom is jouw eerste intake telefonisch. Als zowel jij als onze Recruitment Consultant een mogelijke match ziet, vinden er gesprekken plaats bij zowel WeKnowPeople als de opdrachtgever.

Als WeKnowPeople je verbindt aan een nieuwe freelance opdracht houden we contact. Je kan onze Consultants altijd benaderen voor advies. En onze Finance Manager Carla regelt jouw betalingen.

Freelance marketing vacatures

De voordelen van interim bemiddeling via WeKnowPeople voor jou als freelancer zijn:

  • Netwerk
    Wij zijn een verlenging van jouw netwerk. We weten niet alleen welke opdrachten het beste bij jou passen, maar openen ook de deuren om binnen te komen bij mooie A-merken.
  • Stamp of approval
    Bedrijven weten dat we al onze professionals persoonlijk kennen. Je komt dus binnen bij organisaties met een stamp of approval.
  • Advies
    Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Je kan tijdens jouw gesprek bij WeKnowPeople altijd tips en advies vragen (bijvoorbeeld over salarisonderhandelingen en zzp wetgeving).
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close