Interim opdrachten
Breid je netwerk uit via WeKnowPeople. Bekijk onze opdrachten 

Professioneel en persoonlijk

Wij bemiddelen professionals bij zowel corporates als start-ups. KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland zijn bedrijven waarvoor wij werven. We werken in verschillende branches. Denk hierbij aan retail, travel, finance, media, automotive, consultancy, e-commerce, fashion en telecom. Wij zijn trots op ons klantportfolio van mooie merken.

Are you one of a kind? Dan komen we graag met je in contact.

Op zoek naar een nieuwe interim opdracht?

Schrijf je dan in voor onze database

Inschrijven

Vacatures

Interim specialisme

ONZE RECRUITMENT CONSULTANT ANNEMARIE IS GESPECIALISEERD IN INTERIM BEMIDDELING
Op het moment dat wij een interim opdracht binnenkrijgen, willen we die zo snel mogelijk invullen. In de praktijk betekent dit dat onze interim opdracht binnen een week zijn vervuld. Snelheid in het bemiddelingsproces is erg belangrijk. Daarom heeft Recruitment Consultant Annemarie zich gespecialiseerd in interim bemiddeling. Annemarie kan je met veel enthousiasme vertellen over de interim opdrachten die op dit moment openstaan. Neem contact op via Annemarie@weknowpeople.nl.

Wie bemiddelt jou

Annemarie

Recruitment Consultant
Annemarie@weknowpeople.nl

 

Interim opdrachten

Wat kan WeKnowPeople voor jou betekenen? De voordelen van interim bemiddeling via WeKnowPeople voor jou als freelancer of detacheerder zijn:

  • Netwerk
    Wij zijn een verlenging van jouw netwerk. We weten niet alleen welke opdrachten het beste bij jou passen, maar openen ook de deuren om binnen te komen bij mooie A-merken
  • Stamp of approval
    Bedrijven weten dat we al onze professionals persoonlijk kennen. Je komt dus al binnen met een stamp of approval
  • Advies
    Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Je kan tijdens jouw gesprek bij WeKnowPeople altijd tips en advies vragen (bijvoorbeeld over salarisonderhandelingen en zzp wetgeving)

Blog & Nieuws

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close