Voor freelance professionals

''WeKnowPeople is een uitbreiding van jouw netwerk''

Freelance marketing opdrachten

Ben jij op zoek naar een freelance opdracht in het vakgebied marketing, digital, data intelligence of communicatie?

Bij WeKnowPeople werken we samen met marketinggedreven organisaties als ABN AMRO, RTL en Heineken. We onderscheiden ons in onze service door jou te verbinden aan een opdrachtgever op basis van werkervaring, persoonlijkheid en ambitie.

We geloven dat mensen die op de juiste plek zitten écht een verschil kunnen maken.

Ben jij op zoek naar een opdracht?

Laat het ons weten!

Inschrijven

Vacatures

Amsterdam

Informatie

Regio Rotterdam

Informatie

Werkwijze

Als freelance professional kan je je inschrijven op onze website. Op het moment dat wij een passende vacature binnenkrijgen, nemen wij contact met je op.

Snelheid is bij interim bemiddeling heel belangrijk. Daarom is jouw eerste intake telefonisch. Als zowel jij als onze Recruitment Consultant een mogelijke match ziet, vinden er gesprekken plaats bij zowel WeKnowPeople als de opdrachtgever.

Als WeKnowPeople je verbindt aan een nieuwe freelance opdracht houden we contact. Je kan onze Consultants altijd benaderen voor advies. En onze Finance Manager Carla regelt jouw betalingen.

Onze interim Consultant

Anouk
Recruitment Consultant
anouk@weknowpeople.nl
Annemarie
Recruitment Consultant
Annemarie@weknowpeople.nl
Yvette van Hellemondt

Marketing & Communicatie Adviseur - Parkmobile

Een betrokkken en enthousiaste club! We houden ook een lijntje tijdens de opdracht. Zo weet ik dat ik altijd bij hen terecht kan als ik wil sparren.

Ingmar Rozeboom

Marketing Communicatie Professional - Eviso

Een cv is ook maar een papiertje. De mensen van WeKnowPeople snappen dat de menselijke klik tussen de kandidaat en opdrachtgever het echte verschil maakt.

Annemarie

Recruitment Consultant

Snel schakelen vind ik heel leuk. Hierdoor kan ik jou als professional snel aan een nieuwe opdracht helpen.

Freelance opdrachten

De voordelen van interim bemiddeling via WeKnowPeople voor jou als freelancer zijn:

  • NETWERK
    Wij zijn een verlenging van jouw netwerk. We weten niet alleen welke opdrachten het beste bij jou passen, maar openen ook de deuren om binnen te komen bij mooie A-merken.
  • STAMP OF APPROVAL
    Bedrijven weten dat we onze professionals persoonlijk kennen en weten dat wij goede kandidaten aandragen. Zodra wij jou voorstellen kom je dus binnen met een stamp of approval. Het is dan nog aan jou om de opdracht ook binnen te tikken. 
  • ADVIES 
    Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Je kan tijdens jouw gesprek bij WeKnowPeople altijd tips en advies vragen (bijvoorbeeld over salarisonderhandelingen en zzp wetgeving).

 

Interim opdrachten

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close