Het recruitmentbureau voor Digital, Marketing en Communicatie professionals

MENU
Home > Inschrijven

Inschrijven

Ben je op zoek naar een vaste baan of interim opdracht in communcatie, marketing of e-commerce? Ben jij die talentvolle, communicatief vaardige professional en heb je naast een prettige persoonlijkheid ook ambitie en werklust? Dan leren we jou graag beter kennen. Schrijf je dan in via onze website. Je kunt via deze website ook direct solliciteren op een van de openstaande vacatures of opdrachten.

Heb je nog geen account? Meld je dan nu gratis aan om snel en gemakkelijk te kunnen solliciteren! Om je optimaal te kunnen helpen vragen we je om het inschrijfformulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. De inschrijving bestaat uit een aantal verplichte velden en vragen die optioneel zijn. Hoe meer informatie we ontvangen, hoe beter we jou van dienst kunnen zijn. Om jouw inschrijving makkelijker te maken, kun je ook gebruik maken van bestaande gegevens uit jouw LinkedIn profiel.
Je hebt een keuze om of via linkedin je in te schrijven of via de traditionele weg, middels een CV. Toch zie ik al onderstaande tekst in het inschrijfformulier staan:

Stap 1 van 2

Je hebt ervoor gekozen om te solliciteren via LinkedIn. LinkedIn heeft ons jouw naam, opleidingen, werkervaring en foto verzonden. LinkedIn stelt derden niet in staat om onderstaande gegevens te ontvangen. Daarom het vriendelijke verzoek deze aan te vullen.
© WeKnowPeople 2017 | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy Statement