Personal branding event

Vind jij het lastig om jouw personal brand uit te dragen op LinkedIn? Ben je toe aan een nieuwe profielfoto? En wil je jouw cv laten checken door een Recruitment Consultant?

Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de workshop.

  • Wanneer: 6 september
  • Tijd: 09.30-14.00 uur
  • Waar: Nieuwe Gracht 3, Haarlem
  • Kosten: €75,- excl BTW

In een paar uurtjes geeft LinkedIn Trainer Ilse Weijland je alle tips en tricks die je nodig hebt om LinkedIn succesvol in te zetten; je loopt de deur uit mét professionele LinkedIn profielfoto van Fotograaf Mr. LinkedIn; en de Recruitment Consultants van WeKnowPeople hebben je cv gecheckt.

Meld je aan!

Voor de personal branding workshop, een LinkedIn foto, cv check, carrièreadvies en netwerklunch

De workshop zit momenteel vol. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige evenementen? Stuur dan een mail naar info@weknowpeople.nl

Onderwerpen

Tijdens het Personal Branding Event delen we alle do’s en dont’s voor jouw LinkedIn profiel. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn:

  • Hoe maak je jouw profiel onderscheidend?
  • Hoe brand je jezelf online?
  • Hoe breng je focus en scherpte aan in je profiel?
  • Wat valt er eigenlijk allemaal te ‘halen’ op LinkedIn?
  • En hoe wordt je profiel een opdrachtmagneet?

Wie ga jij ontmoeten

Ilse Weijland

Trainer Verderkijker

Personal branding workshop

Gino Kleisen

Fotograaf Mr. LinkedIn

Professionele LinkedIn foto

Get ready!

Wil je niet wachten tot september en meteen al aan de slag met jouw personal branding? Download dan ons whitepaper ‘Cv tips voor Data, Digital en Marcom Professionals’ en onze gratis cv templates!

 


 

Sollicitatiemaand

Dit Personal Branding Event is onderdeel van September Sollicitatiemaand. In één maand zorgen we ervoor dat je helemaal ready bent om te solliciteren voor een nieuwe baan of opdracht.

Via LinkedIn vind je de hele maand sollicitatietips, events en vacatures binnen jouw vakgebied. Met veel aandacht voor personal branding, zodat jij kan laten zien hoe jij het verschil maakt.

Zo helpen we je graag bij de volgende stap in jouw carrière.

Blog & Nieuws

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close