Over werken
Lees hier al onze blogs over werken, de arbeidsmarkt en trends & nieuws.

Downloads

Vacatures

Amsterdam

Informatie

Amsterdam

Informatie

 
Inschrijven

Enthousiast? Wil je meer weten ?

Wij komen graag met je in contact om een kop koffie te drinken.

Neem contact op via:
023 200 01 00
info@weknowpeople.nl

Opdrachtgever

Als opdrachtgever benieuwd wat WeKnowPeople voor je kan betekenen. Kom direct met ons in contact.

Contact

Het Team

Esmee Ronner
Recruitment Consultant
esmee@weknowpeople.nl
Frank Bolhuis
Recruitment Consultant
Frank@weknowpeople.nl
Annelies Staal
Recruitment Consultant
Annelies@weknowpeople.nl
Foto stad
Patrick Littel
Patrick Littel

Database Marketeer

Een leuke, uitdagende functie die echt bij je past! Daar heeft Hotske mij uitstekend bij geholpen. Dankzij het snelle handelen had ik binnen no-time een nieuwe, toffe baan!

Vast, detachering en interim digital vacatures

Bij WeKnowPeople zijn we actief in werving en selectie en interim bemiddeling (zowel freelance als detachering). We spreken veel professionals die de stap willen maken van vast dienstverband naar een interim bestaan. Heb je vragen over de voordelen van vast dienstverband, interim opdrachten of een detacheringsconstructie? Onze Recruitment Consultants kunnen je hierover adviseren in een oriƫnterend gesprek.

Waarom WeKnowPeople

Kwaliteit
Je krijgt van ons geen stapels cv's: we stellen alleen de professionals voor die perfect bij de vacature en jouw organsiatie passen qua werkervaring, ambitie én persoonlijkheid.
Betrokken community
Onze naam zegt het al: We Know People. We hebben een community van 15.000 marketing professionals, die we grotendeels persoonlijk kennen. 
Snelheid
Snelheid hangt vaak samen de samenwerking. Wij streven er altijd naar om je binnen een week kandidaten aan te leveren en binnen 7 weken heeft de perfecte kandidaat het contract getekend.

Ben jij een growth marketeer?

Deze video geeft goed weer wat Growth Marketing is en welke skills iemand moet bezitten om een goede Growth Marketeer te zijn.
Of bekijk ons blog over Growth Marketing.

Inschrijven

Staat jouw nieuwe uitdaging er niet tussen? Schrijf je dan in en wie weet benaderen wij jou binnenkort met de juiste uitdaging.

Inschrijven


 

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close