Downloads

Vacatures

Regio Utrecht

Informatie

Regio Utrecht

Informatie

Regio Utrecht

Informatie

Amsterdam

Informatie

Are you one of a kind?

DAN HEBBEN WIJ DE PERFECTE UITDAGING VOOR JOU
Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger opgeleide digital professionals in online marketing en e-commerce. Zij staan altijd open om in contact te komen met de beste professionals in de markt.

Jij bent voor ons meer dan alleen jouw cv. We werken we op een persoonlijke manier. Wij willen je verbinden aan een baan die echt bij je past. Daarom kijken wij naar jouw werkervaring én persoonlijkheid.

Orienterend gesprek

Het Team

Esmee Ronner
Recruitment Consultant
esmee@weknowpeople.nl
Frank Bolhuis
Recruitment Consultant
Frank@weknowpeople.nl
Annelies Staal
Recruitment Consultant
Annelies@weknowpeople.nl
Foto stad
Patrick Littel
Patrick Littel

Database Marketeer

Een leuke, uitdagende functie die echt bij je past! Daar heeft Hotske mij uitstekend bij geholpen. Dankzij het snelle handelen had ik binnen no-time een nieuwe, toffe baan!

Vast, detachering en interim digital vacatures

Bij WeKnowPeople zijn we actief in werving en selectie en interim bemiddeling (zowel freelance als detachering). We spreken veel professionals die de stap willen maken van vast dienstverband naar een interim bestaan. Heb je vragen over de voordelen van vast dienstverband, interim opdrachten of een detacheringsconstructie? Onze Recruitment Consultants kunnen je hierover adviseren in een oriënterend gesprek.

Waarom WeKnowPeople

Kwaliteit
Je krijgt van ons geen stapels cv’s: we stellen alleen de professionals voor die perfect bij jouw organisatie passen qua werkervaring, ambitie én persoonlijkheid.
Betrokken community
Onze naam zegt het al: We Know People. We hebben een grote community van betrokken professionals die we allemaal persoonlijk kennen. 
Snelheid
Bij werving- en selectie is de gemiddelde bemiddelingstijd 6 weken. Bij Interim bemiddeling ontvang je binnen 1-3 werkdagen passende cv's. 

Een greep uit onze opdrachten

Wij bemiddelen professionals bij zowel corporates als scale-ups. KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland zijn bedrijven waarvoor wij werven. We werken in verschillende branches. Denk hierbij aan retail, travel, finance, media, automotive, consultancy, e-commerce, fashion en telecom. Wij zijn trots op ons klantportfolio van mooie merken.

Wij maken geregeld video's van onze opdrachtgevers om jou een beter beeld te geven van de plek waar jij komt te werken. Hiernaast zie je een greep uit onze video's.

Meer dan CV schuiven

Wij kennen onze professionals persoonlijk. Daarnaast geven we ook carrièreadvies en tips voor jouw LinkedInprofiel en cv. En blijven we in contact. Ook als je succesvol bent begonnen bij een van onze opdrachtgevers.

Blog & Nieuws

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close