Over werken
Lees hier al onze blogs over werken, de arbeidsmarkt en trends & nieuws.

Downloads

Vacatures

Regio Amersfoort

Informatie

Utrecht

Informatie

Amsterdam

Informatie

Amsterdam

Informatie

Inschrijven

Enthousiast? Wil je meer weten ?

Wij komen graag met je in contact om een kop koffie te drinken.

Neem contact op via:
023 200 01 00
info@weknowpeople.nl

Opdrachtgever

Als opdrachtgever benieuwd wat WeKnowPeople voor je kan betekenen. Kom direct met ons in contact.

Contact

Het Team

Esmee Ronner
Recruitment Consultant
esmee@weknowpeople.nl
Frank Bolhuis
Recruitment Consultant
Frank@weknowpeople.nl
Annelies Staal
Recruitment Consultant
Annelies@weknowpeople.nl
Foto stad
Patrick Littel
Patrick Littel

Database Marketeer

Een leuke, uitdagende functie die echt bij je past! Daar heeft Hotske mij uitstekend bij geholpen. Dankzij het snelle handelen had ik binnen no-time een nieuwe, toffe baan!

Vast, detachering en interim digital vacatures

Bij WeKnowPeople zijn we actief in werving en selectie en interim bemiddeling (zowel freelance als detachering). We spreken veel professionals die de stap willen maken van vast dienstverband naar een interim bestaan. Heb je vragen over de voordelen van vast dienstverband, interim opdrachten of een detacheringsconstructie? Onze Recruitment Consultants kunnen je hierover adviseren in een oriƫnterend gesprek.

Waarom WeKnowPeople

Kwaliteit
Je krijgt van ons geen stapels cv's: we stellen alleen de professionals voor die perfect bij de vacature en jouw organsiatie passen qua werkervaring, ambitie én persoonlijkheid.
Betrokken community
Onze naam zegt het al: We Know People. We hebben een community van 15.000 marketing professionals, die we grotendeels persoonlijk kennen. 
Snelheid
Snelheid hangt vaak samen de samenwerking. Wij streven er altijd naar om je binnen een week kandidaten aan te leveren en binnen 7 weken heeft de perfecte kandidaat het contract getekend.

Een greep uit onze opdrachten

Wij bemiddelen professionals bij zowel corporates als scale-ups. KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland zijn bedrijven waarvoor wij werven. We werken in verschillende branches. Denk hierbij aan retail, travel, finance, media, automotive, consultancy, e-commerce, fashion en telecom. Wij zijn trots op ons klantportfolio van mooie merken.

Wij maken geregeld video's van onze opdrachtgevers om jou een beter beeld te geven van de plek waar jij komt te werken. Hiernaast zie je een greep uit onze video's.

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom WeKnowPeople?

Aanmelden nieuwsbrief


 

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close