Haarlem

Are you one of a kind?

DAN HEBBEN WIJ DE PERFECTE UITDAGING VOOR JOU
Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger opgeleide digital professionals in online marketing en e-commerce. Zij staan altijd open om in contact te komen met de beste professionals in de markt.

Jij bent voor ons meer dan alleen jouw cv. We werken we op een persoonlijke manier. Wij willen je verbinden aan een baan die echt bij je past. Daarom kijken wij naar jouw werkervaring én persoonlijkheid.

Orienterend gesprek

Vast, detachering en interim digital vacatures

Bij WeKnowPeople zijn we actief in werving en selectie en interim bemiddeling (zowel freelance als detachering). We spreken veel professionals die de stap willen maken van vast dienstverband naar een interim bestaan. Heb je vragen over de voordelen van vast dienstverband, interim opdrachten of een detacheringsconstructie? Onze Recruitment Consultants kunnen je hierover adviseren in een oriënterend gesprek.

Blog & Nieuws

Meer dan CV schuiven

Wij kennen onze professionals persoonlijk. Daarnaast geven we ook carrièreadvies en tips voor jouw LinkedInprofiel en cv. En blijven we in contact. Ook als je succesvol bent begonnen bij een van onze opdrachtgevers.

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close