Wij houden van Haarlem

Wat er vooraf ging

WeKnowPeople is in 2011 opgezet door de zussen Cyrille en Alette Bastiaansen, op een zonderkamer in het bedrijf van hun broer in Amsterdam. Al snel werd de zolderkamer te klein voor onze ambities. Zo gezegd zo gedaan; WeKnowPeople verhuisde naar Haarlem, waar het zich in eerste instantie huisvestte in de Volharding. Uiteraard was Haarlem de plek waar wij keer op keer terugkeerden, op zoek naar een grotere kantoorruimte. Van de Volharding volgden er verhuizingen naar Papentorenvest en de Nieuwe gracht. Inmiddels werken we met 19 mensen in de voormalig Union Chocoladefabriek in Haarlem Noord.

Union Chocolade Fabriek
Ons kantoor bevindt zich in de Union Chocoladefabriek in Haarlem Noord. In 1901 is deze Onderlinge Chocoladefabriek 'De Nederlandsche Banketbakkersvereniging' door ongeveer zeshonderd banketbakkers in het leven geroepen. In 1904 kreeg de fabriek de naam N.V. Cacao- en Chocoladefabriek Union. Meer dan 100 jaar later is de Union Chocoladefabriek een interessante hub van bedrijven, start-ups én een bolderhal. De geschiedenis van het pand zie je terug in de chocolademallen en verschillende foto’s van vroeger die nog aan de muur hangen.

Meebouwen aan de Haarlemse community

DE DAKKAS
WeKnowPeople wil mensen verbinden aan de banen waar ze gepassioneerd over zijn. Daarom dragen we door het jaar heen bij aan verschillende ambitieuze initiatieven, waaronder de crowdfunding van het project DeDAKKAS. Dit initiatief is begin 2014 ontstaan toen Dennis op het dak van de parkeergarage stond en al dagdromend een groen horecapaviljoen voor zich zag. “Compleet met terras en stadspark”. Inmiddels is de dagdroom werkelijkheid geworden. DeDAKKAS is een fijne plek waar wij maar al te graag komen!

HET VEERKWARTIER
Naast de crowdfunding voor DeDAKKAS heeft WeKnowPeople bijgedragen aan de vergunning voor strandtent Het Veerkwartier aan de Haarlemse Veerplas. Het Veerkwartier is uitgegroeid tot een creatieve stadse vrijhaven. In 2019 wil Het Veerkwartier een volledig zelfvoorzienend en circulair permanent paviljoen opbouwen. Kortom, een bijzondere plek in ontwikkeling en een verrijking voor Haarlem.

Cyrille Bastiaansen

Managing Partner

Voor mij is Haarlem altijd een vast gegeven in mijn leven gebleven. De stad waar ik trots op ben en waar 100 procent thuis voel

 

Haarlem Urban Trail

Waarom WeKnowPeople

Kwaliteit
Je krijgt van ons geen stapels cv’s: we stellen alleen de professionals voor die perfect bij jouw organisatie passen qua werkervaring, ambitie én persoonlijkheid.
Betrokken community
Onze naam zegt het al: We Know People. We hebben een grote community van betrokken professionals die we allemaal persoonlijk kennen. 
Snelheid
Bij werving- en selectie is de gemiddelde bemiddelingstijd 6 weken. Bij Interim bemiddeling ontvang je binnen 1-3 werkdagen passende cv's. 

Blog & Nieuws

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close