Op zoek naar een professional? WeKnowPeople.
Wij kennen Digital- | Marketing- | Data intelligence- | Communicatie- | Sales specialisten

Op zoek naar een specialistisch recruitmentbureau?

Ben jij op zoek naar een professional in vast dienstverband of voor tijdelijke ondersteuning (bijvoorbeeld ter vervanging van zwangerschapsverlof?) Wij helpen je graag bij het recruitmentproces. 75% van de professionals in de markt zijn passieve kandidaten: zij zullen zelf niet actief reageren op een vacature, maar staan wel open voor een nieuwe uitdaging. Als recruitmentbureau is het onze expertise om deze professionals op een proactieve manier te benaderen en te enthousiasmeren. Dit doen wij via werving en selectie en interim bemiddeling (freelance en detachering) in de vakgebieden Digital, Marketing, Data Intelligence, Communicatie en Sales.

Laat direct je gegevens achter

De beste mensen hebben al gave banen. Daar zijn wij van overtuigd. Wij brengen ze in beweging.

Loes de Vent

Corporate recruiter - Talpa Radio

De woorden: ’snelheid, betrokkenheid en kwaliteit’ komen direct naar boven. WeKnowPeople is enthousiast en hebben ons snel passende profielen van kandidaten geleverd.

Actief meedenken

Tijdens het recruitmentproces denken we actief met je mee. Heb je iemand nodig op junior, medior of senior niveau? Welk type dienstverband past daar het beste bij? Is de vacature realistisch? En wat voor persoonlijkheid past binnen de specifieke rol die je voor ogen hebt? Onze Recruitment Consultants zijn gespecialiseerd hun eigen specialistische vakgebied (Digital, Marketing, Data Intelligence, Communicatie of Sales) en kunnen je hierdoor perfect adviseren over wie je het beste kan aannemen.

Werkwijze werving en selectie

Cyrille en Alette Bastiaansen zijn WeKnowPeople in 2011 gestart, omdat ze zagen dat recruitment beter kon. We willen het verschil maken door de beste professionals op een unieke manier te verbinden aan opdrachtgevers. Dit doen wij door:

  • Onze 1 op 1 benadering.
    Wij geloven niet in het "blind" versturen van cv’s maar leveren maatwerk. We willen alleen kandidaten voorstellen die naar alle waarschijnlijkheid ook een match kunnen zijn. Wij checken een kandidaat altijd zeer grondig en kennen de kandidaten die we voorstellen persoonlijk. Geen kwantiteit maar kwaliteit dus. Wij matchen naast werkervaring ook op persoonlijkheid, competenties en ambitie.
  • Onze Consultants.
    Zij zijn stuk voor stuk ervaren Recruiters met veel inhoudelijke kennis van het vakgebied waar zij voor werven. Zij onderhouden deze kennis door actief deel te nemen aan trainingen, seminars en opleidingen.
  • Ons netwerk van goede (interim) professionals.
    De afgelopen jaren hebben wij een groot en sterk netwerk opgebouwd van professionals die snel inzetbaar zijn op tijdelijke rollen. Onze naam is niet voor niets WeKnowPeople.

Werving en selectie, interim en detachering

We kunnen je helpen met werving en selectie en interim bemiddeling. Hierin maken we onderscheid in drie verschillende overeenkomsten:

Vast dienstverband: Ben je op zoek naar iemand die structureel jouw team komt versterken? Dan wil je dat iemand zowel qua werkervaring als qua persoonlijkheid perfect aansluit bij jouw organisatie. Wij zijn hierin gespecialiseerd en streven ernaar binnen 2 maanden de juiste professional te vinden.

Interim: Tijdelijke ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld ter vervanging van iemand met zwangerschapsverlof? Wij hebben een groot netwerk van freelance professionals, waardoor wij snel de juiste professional kunnen leveren. Op de dag dat wij een aanvraag binnenkrijgen, gaan we hier meteen mee aan de slag. Wij sluiten de freelance opdracht in de meeste gevallen binnen 1 week.

Detachering: Wil je iemand snel en voor langere tijd aannemen, met weinig risico? Dan biedt WeKnowPeople arbeidsovereenkomsten via detachering. Ook hierbij streven wij ernaar de vacature binnen 1 week te vervullen.

Recruitment tarieven

Transparantie in het bemiddelingsproces vinden we erg belangrijk. We hanteren dan ook een transparante bemiddelingsfee die zeer concurrerend is ten opzichte van de markt. Voor werving en selectie van vaste functies rekenen wij een standaard tarief van 22%; voor data intelligence rollen ligt dit percentage op 25% over het bruto fulltime jaarsalaris (inclusief vaste emolumenten).

 

Bij aanvang van de opdracht rekenen wij een retained fee van 2500 euro exclusief BTW of 3000 euro exclusief BTW (inclusief company video). Deze wordt bij de start van een procedure in rekening gebracht. Bij een succesvolle plaatsing via WeKnowPeople wordt deze retained fee in mindering gebracht op de eindfactuur. Lees hieronder meer informatie over de company video’s.

Extra services

Naast een professioneel, snel en persoonlijk recruitmentproces, bieden we ook extra services aan. We hebben een in-house online marketing team die jou kan ondersteunen. Onze Online Marketeer Manon brengt jouw vacatures op een slimme manier onder de aandacht bij jouw doelgroep via online advertising. Onze Content Creator Irene is gespecialiseerd in het (her)schrijven van vacatureteksten zodat ze perfect aansluiten bij de doelgroep en goed vindbaar zijn.


We maken ook company video’s, waarmee we kandidaten enthousiasmeren en een goede indruk kunnen geven van jouw organisatie. Wil je jouw sollicitatieprocedure uitbreiden met een persoonlijkheidstest? Dan kan dat ook: onze Recruitment Consultant Jorieke is gespecialiseerd en opgeleid in het afnemen en evalueren van de TMA-persoonlijkheidsanalyse.

 

Ben jij op zoek naar een professional of wil je meer informatie over onze extra services? Neem dan contact op via info@weknowpeople.nl

Blog & Nieuws

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close