Contact
Wij werken vanuit het mooie Haarlem

Union Chocoladefabriek

Ons kantoor bevindt zich in de Union Chocoladefabriek in Haarlem Noord. In 1901 is de Onderlinge Chocoladefabriek 'De Nederlandsche Banketbakkersvereniging' door ongeveer zeshonderd banketbakkers in het leven geroepen. In 1904 kreeg de fabriek de naam N.V. Cacao- en Chocoladefabriek Union.

Gegevens

+31 (0)23-200 01 00
info@weknowpeople.nl
KVK: 53287789

Adres

Paul Krugerkade 45-G
2021 BN Haarlem

Volg Weknowpeople

Routebeschrijving

WeKnowPeople groeit hard. Daarom zijn we in januari 2018 verhuisd naar de Union Chocoladefabriek in Haarlem Noord, vlakbij het mooie Spaarne. Kom je met de auto? Volg dan de N200 naar Haarlem en rijd de Spaarndamseweg op. Na 500 meter keer je links om op de Paul Krugerkade te komen. Je kan gratis parkeren in de buurt.

Ook via het OV is ons kantoor goed bereikbaar. Vanaf station Haarlem loop in je 11 minuten naar WeKnowPeople. Loop op het station richting de achterzijde. Via het Kennemerplein loop je over de gracht naar het Frans Halsplein. Sla rechtsaf de Schoterweg dan direct links naar de Zocherstraat. Na 300 meter vervolg je je weg naar links op de Nieuwe Landstraat. Loop door het Nelson Mandelapark en je komt op de Paul Krugerkade. Als je naar rechts kijkt, zie je ons kantoor aan de overkant van de straat.

Verdwaald? Dan kan je altijd even bellen: 023-2000100.

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close