Werving en selectiebureau voor Digital, Marketing, Data, Sales en Communicatie professionals

MENU
Home > Opdrachtgevers > Vacatures (her)schrijven

Vacatures (her)schrijven

Wij maken het verschil
Ook met onze vacatureteksten

The power of words

Hands-on, geen 9-5 mentaliteit, en een spin in het web: het zijn vacatureclichés waar professionals niet op zitten te wachten. Een slecht geschreven vacature inspireert niet om te solliciteren. Een goed geschreven vacature daarentegen kan het verschil maken.

Wij spreken soms kandidaten die niet per se op zoek waren naar een nieuwe baan, maar die zich zo herkenden in onze vacatureteksten, dat ze toch besloten om een kop koffie te komen drinken.

Waar kijken wij naar bij het schrijven van de vacatureteksten?

  • De doelgroep: veel vacatureteksten worden geschreven vanuit het bedrijfsperspectief. Maar een vacaturetekst is effectiever als deze is gericht op de doelgroep: wat wil de professional die jij zoekt weten? Bij WeKnowPeople hebben we onderzoek gedaan naar verschillende doelgroepen binnen onze vakgebieden. We weten hierdoor bijvoorbeeld wat een Medior Online Marketeer belangrijk vindt in een baan (denk aan doorgroeimogelijkheden of een goede werksfeer).
  • Tone of voice: verschillende doelgroepen willen ook op verschillende manieren worden aangesproken. Een Junior Data Analist wil op een andere manier worden aangesproken als een Senior Data Analist. En een professional in sales leest liever korte krachtige teksten, terwijl een marketing professional juist lange omschrijvingen prefereert. Wij doen constant onderzoek naar de juiste tone of voice en passen onze vacatureteksten hierop aan.
  • Search Engine Optimization: Een goed geschreven tekst is een goed begin, maar deze moet natuurlijk ook de juiste doelgroep bereiken. Hier houden we rekening mee door de vacatureteksten te optimaliseren voor SEO, zodat de teksten beter worden gevonden in Google. Op onze eigen website hebben we hierdoor 40% meer organisch bereik gerealiseerd!

Jouw vacatureteksten door ons laten herschrijven?

Dat kan. Onze Content Creator Irene helpt je graag. Je kan contact met haar opnemen via 023-2000100 of Irene@weknowpeople.nl

Eerst zelf aan de slag? Lees hier onze tips voor het schrijven van een goede vacaturetekst.

Ons team
Cyrille Bastiaansen
Inez Abels
Carla van Zanten
Esmee Ronner
Jorieke Hogeland
Simone Meskers
Manon Krapels
Irene Jurna
Lars van Duivenvoorde

Nieuwe Gracht 45-47
2011 ND Haarlem
T: +31 (0)23-2000100
E: info@weknowpeople.nl

KvK-nummer: 53287789

Testimonials
Barbara Snijders - HR Manager 2theloo
"Als opdrachtgever heb ik WeKnowPeople leren kennen als een partij die zich altijd voor 200% inzet. Geef ze een opdracht en ze laten niet meer los totdat ze deze succesvol hebben afgerond. De openheid, flexibiliteit, aanpassingsvermogen en professionaliteit zorgen voor een erg prettige samenwerking".
Michiel Blonk - Manager E-Acquisition KLM
Testimonial KLM
"Snel, adequaat en open in de communicatie zijn kenmerken welke WeKnowPeople voor mij het beste omschrijven. In de afgelopen jaren hebben we met de hulp van WeKnowPeople meerdere nieuwe collega's aan boord gehaald".
Maurice Franssen – Marketing Director Radio 538
Testimonial Radio 538
"WeKnowPeople heeft mij een aantal maal (zeer) snel en adequaat uit de brand geholpen met goede, prettige freelance krachten. Zij weten binnen no-time een selectie aan kandidaten te presenteren die goed aan het gevraagde profiel voldoen. Met WeKnowPeople is het snel, professioneel en plezierig samenwerken".
Rob Eijkelenkamp – CEO Piet Boon
Testimonial Piet Boon
"Ik heb WeKnowPeople als een zeer professionele partij met een persoonlijke benadering ervaren, ze hebben met volledige dedication aan de opdracht gewerkt met een goed op elkaar ingespeeld team. De opdracht is snel en vloeiend verlopen met uiteindelijk een prachtig resultaat".
Pam Braun - Teamleider Mediateam | Communicatie - Alliander
Testimonial Alliander
"Ik heb WeKnowPeople eerst leren kennen in het kader van mijn eigen zoektocht naar een nieuwe carrièrestap en daarna als facilitator en bedrijfsrecruiter. Aan beide kanten wat dit een erg leuke, inspireerde ervaring, ze staan echt voor persoonlijk contact en matching.”

Vacatures

inRegio Amsterdam

Meer informatie

inRegio Amsterdam

Meer informatie

inRegio Amsterdam

Meer informatie

inRegio Leiden

Meer informatie

Bekijk alle vacatures
Inschrijven

Enthousiast? Wil je meer weten ?

Wij komen graag met je in contact om een kop koffie te drinken.

Neem contact op via:
023 200 01 00
info@weknowpeople.nl

Opdrachtgever

Als opdrachtgever benieuwd wat WeKnowPeople voor je kan betekenen. Kom direct met ons in contact.

Contact

Vacatures per mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van onze nieuwste vacatures.
© WeKnowPeople 2018 | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Contactgegevens