10 Jaar WeKnowPeople!!Bekijk wat we voor jou als opdrachtgever kunnen betekenenMeer informatie Download de brochure

 

Onze services

 
Recruitment

Recruitment

Meer informatie

Interim bemiddeling

Interim

Meer informatie

Digital vacature

Vacatures

Meer informatie

Communicatie vacature

Sollicitatie tips

Meer informatie

Samenwerkingen

Bij WeKnowPeople zoomen we uit om de arbeidsmarkt te overzien; en we zoomen in op specifieke vakgebieden. We zijn daarom een uitstekende sparringspartner voor onze opdrachtgevers en zijn op de hoogte van de inhoud van diverse functies die onze kandidaten hebben.

Wij hebben samenwerkingen met zowel kleine als grote en bekende en onbekendere organisaties. Wat de organisaties allemaal gemeen hebben is dat ze marketing gedreven zijn. Zo weten wij dat jij als kandidaat op je plek gaat zijn binnen de organisatie en zijn wij een trotse partner en ambassadeur van onze opdrachtgevers. 

Make the difference

Een carrièrepad is voor iedereen uniek. Dé ideale werkgever bestaat niet. Wij geloven dat mensen het verschil kunnen maken als ze op de juiste plek zitten. En dat de juiste plek wordt bepaald door werkervaring, ambitie & persoonlijkheid.

Voor de één is dat een corporate organisatie; voor de ander is dat een scale-up. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte match.

Blog & Nieuws

Durf jij het verschil te maken?

Neem dan contact met ons op
Gegevens

T: +31 (0)23-2000100
info@weknowpeople.nl
Paul Krugerkade 45-G
2021 BN Haarlem

Volg ons
LinkedIn

LinkedIn

Op de hoogte blijven van de vacatures in jouw vakgebied?
Job Search Agent
Maandelijks op de hoogte blijven van al onze vacatures?
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close