Esmee Ronner
Head of Recruitment | Corporate Recruiter

WeKnowEsmee

IN WELK VAKGEBIED IK BEMIDDEL:

In mijn duo functie binnen WeKnowPeople, waar ik een mooie combinatie maak tussen de functie van Corporate Recruiter en Lead Recruitment Consultant, ben ik constant op zoek naar de juiste professionals. Ik richt mijn pijlen op de vakgebieden Marketing, Communicatie en Recruitment.

HOE EEN KENNISMAKINGSGESPREK MET MIJ ERUIT ZIET:

Een gesprek met mij kan starten als een oriënterend coachingsgesprek waarin wij samen praten over jouw ambities en over wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen. Voor de gesprekken met professionals vind ik het belangrijk dat we een hechte samenwerking opstarten in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Samen tot de juiste match komen is in mijn ogen de beste manier.

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:

Mijn belangrijkste inzicht in mijn langdurige loopbaan als Recruiter: "Talent gaat niet alleen over wat je kunt, maar zeker ook over wie je bent". Mede door mijn sociale vaardigheden, mijn enthousiasme en mijn oprechte interesse in de ambities van mijn gesprekspartner, weet ik de match te maken voor de langere termijn. Het ‘MATCH’ maken blijft na al die jaren nog steeds hetgeen waar ik de meeste energie van krijg. Een opdrachtgever blij maken met een nieuwe medewerker die precies hetgeen toevoegt waar ze naar op zoek waren is net zo mooi als een kandidaat blij maken met zijn/haar droombaan.

"IK" ALS MERK:

Enthousiast, resultaatgericht, energiek, een tikkeltje eigenwijs en oprecht geïnteresseerd in de mensen om mij heen.

MIJN LEVENSMOTTO:

Volg je gevoel en geniet in het moment.

IETS VERRASSENDS OVER MIJ:

Als puber in de jaren '90 was ik verzot op The Beatles en draaide ik hun platen op een oude pickup.

CONTACT:

Waar word jij nou echt blij van in je werk? Ik kan iedereen aanraden minstens één keer in je carrière iets langer stil te staan bij deze vraag. Klop vooral eens bij mij aan om hierover te sparren en wie weet komen wij samen dan heel snel tot een mooie match!

PS: Sta jij open voor een nieuwe stap als Recruitment Consultant? WeKnowPeople groeit en ik zoek nieuwe collega's voor ons kantoor in Haarlem. Interesse om meer te weten te komen? Ik zie je reactie graag tegemoet via Esmee@weknowpeople.nl.  

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close