Voor interim professionals
Die wel de zekerheid willen van een vaste baan

Detachering

Werk jij graag projectmatig, maar wil je wel een vast loon, pensioen en vakantiedagen? Dan is werken op detacheringsbasis voor jou een mooie kans.

Als je gedetacheerd wordt via WeKnowPeople, regelen wij jouw salaris en verdere arbeidsvoorwaarden. Je kan een paar maanden werken bij één van onze opdrachtgevers; en daarna aan de slag bij een andere organisatie.

Detachering maakt het mogelijk om kennis te maken met verschillende bedrijven en culturen. Of om te kijken of je de overstap wil maken naar een freelance bestaan.

Interesse?

Vraag vrijblijvend informatie aan via: info@weknowpeople.nl

Stuur een email

Voordelen

De voordelen van detachering via WeKnowPeople voor jou als professional zijn:

  • Veel afwisseling
    Door te werken aan korte opdrachten, is het mogelijk om in korte tijd voor veel verschillende opdrachtgevers en in diverse sectoren te werken. Hierdoor werk je steeds aan nieuwe projecten!
  • Stijle leercurve
    Door de afwisseling van jouw werk, kan je in korte tijd veel leren. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.
  • Alles wordt voor je geregeld
    WeKnowPeople regelt jouw detacheringsopdracht en alle administratie daaromheen. Dit is het grote verschil met freelance werken. Detachering biedt je de voordelen van freelancen met de zekerheden van een vaste baan.

Jouw Recruitment Consultants

Annemarie Smit

Recruitment Consultant

Annemarie@weknowpeople.nl

Anouk van der Stroom

Recruitment Consultant

Anouk@weknowpeople.nl

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close