Coachingsgesprek Data Professionals

Wat zijn jouw carrièremogelijkheden als Data Professional? Vraag een vrijblijvend coachingsgesprek aan met onze Consultants.

Coachingsgesprek Data Professionals

Data Intelligence is een vakgebied waarin de ontwikkelingen snel gaan. Er wordt daarom veel gevraagd van jou als Business Analist, Data Specialist of Intelligence Professional: je moet zowel goed zijn in de werk, als flexibel om mee te kunnen bewegen met de markt. Hoe doe je dat? Speciaal voor data professionals bieden we een vrijblijvend coachingsgesprek aan om hierover te sparren met onze Recruitment Consultant en Job Coach Jorieke. Zij kan ook al jouw vragen beantwoorden over onze data intelligence vacatures.

Coachingsgesprek

Op zoek naar de perfecte match?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in

Inschrijven

Are you one of a kind?

DAN HEBBEN WIJ DE PERFECTE BAAN VOOR JOU

95% van de data intelligence professionals die wij verbinden aan een nieuwe uitdaging, begeleiden we van baan naar baan. We werken dus met professionals die openstaan voor een nieuwe stap in hun carrière waarin ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

Onze Recruitment Consultants Jorieke en Hotske zijn gespecialiseerd in werving en selectie van hoger opgeleide data intelligence professionals. Dat betekent dat ze de inhoud van jouw functie kennen, en dus perfect kunnen inschatten of jij qua werkervaring en persoonlijkheid past bij één van onze opdrachtgevers. Voor freelance opdrachten op het gebied van data intelligence, helpt ons interim team je graag verder. 

Het Data Intelligence Team

Jorieke Hogeland
Recruitment Consultant
jorieke@weknowpeople.nl
Hotske Wesselius
Recruitment Consultant
hotske@weknowpeople.nl
Foto stad
Eva Vriend
Eva Vriend

Senior Online Service Marketeer

Wat een prettige manier van samenwerken! Jorieke heeft oog voor de persoon, en denkt goed mee. Thanks voor de goede zorgen!

Patrick Littel
Patrick Littel

Database Marketeer

Een leuke, uitdagende functie die echt bij je past! Daar heeft Hotske mij uitstekend bij geholpen. Dankzij het snelle handelen had ik binnen no-time een nieuwe, toffe baan!

Vast, detachering en interim data vacatures

Werken in vast dienstverband, als freelancer of via detachering? Elke constructie heeft andere voordelen. Vraag in jouw gesprek bij WeKnowPeople naar vorm die het beste bij jou past.

Loopbaanadvies

Wij willen jou verbinden aan een nieuwe uitdaging die echt bij jou past. Maar we doen meer dan alleen recruitment. We geven tips over jouw LinkedInprofiel en cv, en kunnen ook je loopbaanadvies geven. We staan altijd open om een kop koffie met je te drinken. Neem hiervoor contact op via Jorieke@weknowpeople.nl.

Blog & Nieuws

Mar 20, 2019
72 bekeken | 0 reacties
Mar 14, 2019
242 bekeken | 0 reacties
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close