Coachingsgesprek Data Professionals

Wat zijn jouw carrièremogelijkheden als Data Professional? Vraag een vrijblijvend coachingsgesprek aan met onze Consultants.

Coachingsgesprek Data Professionals

Data Intelligence is een vakgebied waarin de ontwikkelingen snel gaan. Er wordt daarom veel gevraagd van jou als Business Analist, Data Specialist of Intelligence Professional: je moet zowel goed zijn in de werk, als flexibel om mee te kunnen bewegen met de markt. Hoe doe je dat? Speciaal voor data professionals bieden we een vrijblijvend coachingsgesprek aan om hierover te sparren met onze Recruitment Consultant en Job Coach Jorieke. Zij kan ook al jouw vragen beantwoorden over onze data intelligence vacatures.

Coachingsgesprek

Op zoek naar de perfecte match?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in

Inschrijven

Vacatures

Den Haag

Informatie

Regio Den Haag

Informatie

Regio Den Haag

Informatie

Rotterdam

Informatie

Are you one of a kind?

DAN HEBBEN WIJ DE PERFECTE BAAN VOOR JOU

95% van de data intelligence professionals die wij verbinden aan een nieuwe uitdaging, begeleiden we van baan naar baan. We werken dus met professionals die openstaan voor een nieuwe stap in hun carrière waarin ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

Onze Recruitment Consultants Jorieke en Hotske zijn gespecialiseerd in werving en selectie van hoger opgeleide data intelligence professionals. Dat betekent dat ze de inhoud van jouw functie kennen, en dus perfect kunnen inschatten of jij qua werkervaring en persoonlijkheid past bij één van onze opdrachtgevers. Voor freelance opdrachten op het gebied van data intelligence, helpt ons interim team je graag verder. 

Het Data Intelligence Team

Jorieke Hogeland
Recruitment Consultant
jorieke@weknowpeople.nl
Hotske Wesselius
Recruitment Consultant
hotske@weknowpeople.nl
Foto stad
Eva Vriend
Eva Vriend

Senior Online Service Marketeer

Wat een prettige manier van samenwerken! Jorieke heeft oog voor de persoon, en denkt goed mee. Thanks voor de goede zorgen!

Vast, detachering en interim data vacatures

Werken in vast dienstverband, als freelancer of via detachering? Elke constructie heeft andere voordelen. Vraag in jouw gesprek bij WeKnowPeople naar vorm die het beste bij jou past.

Een greep uit onze opdrachten

Wij bemiddelen professionals bij zowel corporates als start-ups. KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland zijn bedrijven waarvoor wij werven. We werken in verschillende branches. Denk hierbij aan retail, travel, finance, media, automotive, consultancy, e-commerce, fashion en telecom. Wij zijn trots op ons klantportfolio van mooie merken.

Wij maken geregeld video's van onze opdrachtgevers om jou een beter beeld te geven van de plek waar jij komt te werken. Hiernaast zie je een greep uit onze video's.

Blog & Nieuws

Dec 10, 2018
211 bekeken | 0 reacties
Nov 28, 2018
469 bekeken | 0 reacties
Nov 7, 2018
675 bekeken | 0 reacties

Loopbaanadvies

Wij willen jou verbinden aan een nieuwe uitdaging die echt bij jou past. Maar we doen meer dan alleen recruitment. We geven tips over jouw LinkedInprofiel en cv, en kunnen ook je loopbaanadvies geven. We staan altijd open om een kop koffie met je te drinken. Neem hiervoor contact op via Jorieke@weknowpeople.nl.
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close