Data Coachingsgesprek

Data Intelligence is een vakgebied waarin de ontwikkelingen snel gaan. Door veel vacatures en het brede vakgebied zie je door de bomen al snel het bos niet meer. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

Wij helpen je graag bij het uitzetten van jouw carrièrepad. Soms is een gesprek genoeg, soms zijn er meerdere contactmomenten voor nodig om daar te komen waar we zijn willen.

Uiteindelijk loopt iedereen de deur uit met een beter beeld van zichzelf, ideeën over carrièremogelijkheden en veel toepasbare tips.

Onze Job Coaches

Helpen je graag verder:

Gratis coaching aanvragen

Voorbeeld gespreks-vragen

Dit zijn vragen die vaak aan bod komen in het data coachingsgesprek:

  • Waar krijg je nou echt energie van?  
  • In wat voor omgeving werk jij het best?
  • Waar liggen kansen in de markt waar jij op kan inspelen?

Onze Recruitment Consultants and Job Coaches hebben een goed overzicht over de arbeidsmarkt. Ze kunnen je daarom goed adviseren bij welke organisaties jij past qua werkervaring, ambitie en persoonlijkheid.

Het Data Intelligence Team

Jorieke Hogeland
Recruitment Consultant
jorieke@weknowpeople.nl
Hotske Wesselius
Recruitment Consultant
hotske@weknowpeople.nl
Foto stad
Eva Vriend
Eva Vriend

Senior Online Service Marketeer

Wat een prettige manier van samenwerken! Jorieke heeft oog voor de persoon, en denkt goed mee. Thanks voor de goede zorgen!

Patrick Littel
Patrick Littel

Database Marketeer

Een leuke, uitdagende functie die echt bij je past! Daar heeft Hotske mij uitstekend bij geholpen. Dankzij het snelle handelen had ik binnen no-time een nieuwe, toffe baan!

Eerst zelf oriënteren?

Onze Recruitment Consultants Data schrijven maandelijks een vraag uit een data coachingsgesprek op. Met deze artikelen kan je alvast zelf aan de slag. Ook raden we aan om in jouw netwerk te praten.

Lees alle data blogs hier.

Blog & Nieuws

Mar 20, 2019
359 bekeken | 0 reacties
Mar 14, 2019
358 bekeken | 0 reacties
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close