Werving en selectiebureau voor Digital, Marketing, Data, Sales en Communicatie professionals

MENU
Home > Werken bij WeKnowPeople

Werken bij WeKnowPeople

Even voorstellen

Agile werken bij WeKnowPeople

Het is alweer zes jaar geleden dat de zussen Cyrille en Alette Bastiaansen WeKnowPeople zijn gestart. Ze zagen dat recruitment veel beter kon: persoonlijker, en meer gericht op duurzame verbindingen in plaats van snelle matches. Dat werd onze missie: mensen op een duurzame manier verbinden. Want: mensen maken het verschil.

Dat geldt natuurlijk ook voor ons eigen bureau. We zijn daarom altijd op zoek naar goede mensen die ons team kunnen aanvullen. De sfeer bij WeKnowPeople is open en transparant. Heb jij een verbetervoorstel? Graag! Zo creĆ«ren we een werksfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en zijn/haar talenten maximaal kan benutten.

Wat wij je zoal bieden

Als Recruitment Consultant bij WeKnowPeople is geen dag hetzelfde. Het beste aan deze baan is dat je voor de allerleukste klanten mag werken, en in contact komt met de meest getalenteerde professionals uit de markt. WeKnowPeople is hard aan het groeien en onze ambitie reikt nog veel verder: kortom, een ontzettend interessante fase om in te stappen!

Tussen de bedrijven door kan je zoveel koffie cortado's maken als je maar wil. En eten natuurlijk: de snoeppotten zijn altijd gevuld met noten, drop en winegums. Tussen de middag wordt er gezamenlijk uitgebreid (en gezond) geluncht. We werken als team. Daarbij horen ook vrijmibo's en samen sporten (met onze personal trainer Jan). We grijpen alle gelegenheden aan voor teamsessies buiten de deur. Successen worden gevierd!

Pas jij in ons team?

Wij zijn ambitieus, proactief en ondernemend. Jong en enthousiast. Jij ook? En kan je werken in een omgeving met veel prikkels? Wil je hier komen werken, dan is het belangrijk dat je je niet gek laat maken (al mag je hier best gek doen, als je dat wil). Bekijk onderstaande vacature en kom direct met ons in contact.

Medior Recruitment Consultant 

 

Recruitment Consultant - Team Data Intelligence

 

© WeKnowPeople 2018 | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Contactgegevens