Wij maken het verschil

Ook met onze vacatureteksten

Vacatures schrijven

HEB JIJ HULP NODIG BIJ HET SCHRIJVEN VAN JOUW VACATURETEKSTEN?

Een goede vacaturetekst prikkelt de juiste professionals om meteen te reageren. Wij spreken soms kandidaten die niet op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar die - naar aanleiding van een goede vacaturetekst - toch besluiten om te solliciteren. Een vacaturetekst kan dus echt het verschil maken.

Heb je hulp nodig bij het beschrijven van jouw vacatures? Dat kan. Onze Content Creator Irene helpt je graag. Je kan contact met haar opnemen via 023-2000100 of Irene@weknowpeople.nl

SEO teksten

WAAR KIJKEN WIJ NAAR BIJ HET SCHRIJVEN VAN DE VACATURETEKSTEN?

Bij het schrijven van een vacaturetekst houden wij de onderstaande drie elementen top of mind:

De doelgroep
Veel vacatureteksten worden geschreven vanuit een bedrijfsperspectief. Maar een vacaturetekst is effectiever als deze gericht is op de doelgroep: wat wil de professional weten? Bij WeKnowPeople hebben we onderzoek gedaan naar verschillende doelgroepen binnen onze vakgebieden. We weten hierdoor bijvoorbeeld wat een Medior Online Marketeer belangrijk vindt in een baan. Denk hierbij aan doorgroeimogelijkheden of een goede werksfeer. Het is dus belangrijk deze woorden te noemen in een vacature.

Tone of voice
Verschillende doelgroepen willen ook op verschillende manieren worden aangesproken. Een Junior Data Analist wil op een andere manier worden aangesproken dan een Senior Data Analist. En een professional in sales leest liever korte krachtige teksten, terwijl een marketing professional juist uitgebreide omschrijvingen prefereert. Wij doen constant onderzoek naar de juiste tone of voice en passen onze vacatureteksten hierop aan.

Search Engine Optimization
Een goed geschreven tekst is een goed begin, maar deze moet natuurlijk ook de juiste doelgroep bereiken. Hier houden we rekening mee door de vacatureteksten te optimaliseren voor SEO, zodat de teksten beter worden gevonden in Google. Op onze eigen website hebben we hierdoor in korte tijd 40% meer organisch bereik gerealiseerd!

Online Marketing Team

Irene Jurna
Content Creator
irene@weknowpeople.nl
Manon Krapels
Irene

 

Ik wil vacatureteksten schrijven die duidelijk, inspirerend en leuk zijn.

Eerst zelf aan de slag?

Lees hier onze tips voor het schrijven van een goede vacaturetekst.

Een greep uit onze opdrachten

Wij bemiddelen professionals bij zowel corporates als start-ups. KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland zijn bedrijven waarvoor wij werven. We werken in verschillende branches. Denk hierbij aan retail, travel, finance, media, automotive, consultancy, e-commerce, fashion en telecom. Wij zijn trots op ons klantportfolio van mooie merken.

Wij maken geregeld video's van onze opdrachtgevers om jou een beter beeld te geven van de plek waar jij komt te werken. Hiernaast zie je een greep uit onze video's.

Blog & Nieuws

Nov 28, 2018
232 bekeken | 0 reacties
Nov 7, 2018
261 bekeken | 0 reacties
Oct 12, 2018
428 bekeken | 0 reacties
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close