Wij maken het verschil

Ook met onze vacatureteksten

Vacatures (her)schrijven

In een krappe arbeidsmarkt is het moeilijk om de juiste professionals te enthousiasmeren voor jouw vacature. Een goede vacaturetekst is niet meer genoeg.

Professionals in beweging krijgen: dat is onze expertise. Dit doen we onder andere door het schrijven van sterke vacatureteksten.

Ben jij op zoek naar een ervaren bureau voor het (her)schrijven van jouw vacatureteksten? Wij helpen je daar graag bij.

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op

Contact

of download onze bedrijfspresentatie

3 elementen van uitstekende vacatureteksten

 • Wat willen professionals lezen?  
  De meeste vacatureteksten worden geschreven vanuit een bedrijfsperspectief. Bij WeKnowPeople starten we vanuit de vraag: 'Wat wil de professional weten?' Wij hebben veel kennis over specifieke doelgroepen. Beweegredenen voor Junior Data Analisten zijn bijvoorbeeld anders dan Head of Marketing Managers.
 • Welke tone of voice past bij de doelgroep?
  Verschillende doelgroepen willen ook op verschillende manieren worden aangesproken. Een professional in data leest liever korte krachtige teksten met bulletpoints, terwijl een marketing professional juist uitgebreide omschrijvingen prefereert. Wij doen onderzoek naar de juiste tone of voice en passen onze vacatureteksten hierop aan.
 • Wat is jouw unieke verhaal?
  Wat maakt jouw organisatie bijzonder? Waarom doen jullie wat je doen? En hoe maken jullie het verschil voor jullie medewerkers? Dat verhaal vertellen is belangrijk. Zo onderscheid je je tussen alle vacatures voor de functie(s) die voor jouw bedrijf openstaan.

Online Marketing Team

Irene Jurna

Communicatie Specialist
Irene@weknowpeople.nl

Manon Krapels

Online Marketing Specialist
Manon@weknowpeople.nl

Stijn Szabo

Stagiair Marketing

Stijn@weknowpeople.nl

Irene

Communicatie Specialist

Als recruitmentbureau zien wij dagelijks het effect van sterke vacatureteksten: zo bereiken we zelfs Data Intelligence Professionals die geen LinkedIn profiel hebben.

Manon

Online Marketing Specialist

Door de cultuur van jouw bedrijf in de tekst te laten doorschijnen, weet de lezer direct of de organisatie bij hem of haar past.

En wat kost dat?

Onze tarieven (exclusief BTW) per vacaturetekst:

 • Vanaf 1 vacaturetekst: 475 euro
 • Vanaf 3 vacatureteksten: 450 euro
 • Vanaf 5 vacatureteksten: 425 euro

Enthousiast?

Neem contact op

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close