September Sollicitatiemaand

In de vakantie realiseerde je je: ‘ik wil me oriënteren op een nieuwe baan’. Wij weten dat solliciteren veel omvat: een cv, LinkedIn profiel, reageren op vacatures, sollicitatiegesprekken en onderhandelingen. Waar begin je? En hoe?

Wij voeren dagelijks sollicitatiegesprekken en kunnen je daarom goed adviseren. Om je te helpen aan een nieuwe baan organiseren we September Sollicitatiemaand. Een maand vol sollicitatietips, events en informatie over trends op de arbeidsmarkt.

Wil jij hulp met solliciteren, personal branding of het oriënteren op een baan die bij jou past? Op deze pagina vind je meer informatie.

Events

Personal Branding Workshop
Hoe zet je jouw LinkedIn profiel effectief in?
Vrijdag 6 september
Werkgeluk workshop
Wat vind ik belangrijk in een baan?
Donderdag 26 september
Alette Bastiaansen

Managing Partner

Uit ervaring kan ik zeggen: met een goed cv of LinkedIn profiel word je eerder uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Daarom organiseren wij September Sollicitatiemaand.

Annemarie Smit

Recruitment Consultant

Speciaal voor freelance professionals organiseren we tijdens September Sollicitatiemaand een Personal Branding Event. Ik ben erbij! Kom je ook?

Wij helpen je graag

Zegt iets in je dat het tijd is om verder te gaan? Mooi! Omarm dat gevoel. En durf je intuïtie te volgen. Een carrièrepad is voor iedereen uniek. Dé ideale werkgever bestaat niet. Wij geloven dat mensen het verschil kunnen maken als ze op de juiste plek zitten. En dat de juiste plek wordt bepaald door werkervaring, ambitie & persoonlijkheid.

Wij helpen je graag bij de volgende stap in jouw carrière.

Blog & Nieuws

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close