Sales vacatures

Ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière?

Sales professionals

Ben jij een ambitieuze, energieke en resultaatgerichte sales professional? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij WeKnowPeopleInSales staan er altijd uitdagende vacatures open voor bijvoorbeeld Accountmanagers, Sales Directors en Customer Success Managers. We verbinden professionals en opdrachtgevers zowel voor vast als tijdelijk dienstverband (interim en detachering). Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière?

Op zoek naar de perfecte match?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in

Inschrijven

Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Are you one of a kind?

DAN HEBBEN WIJ DE PERFECTE BAAN VOOR JOU

We werken voor grote corporates en succesvolle MKB bedrijven. Recruitment Consultant Inez is gespecialiseerd in de bemiddeling van hoger opgeleide sales professionals. Zij gaat graag met jou in gesprek over jouw wensen voor een volgende baan of freelance uitdaging in het sales vakgebied. Inez maakt succesvolle verbindingen via werving en selectie en interim bemiddeling door te kijken naar werkervaring én persoonlijkheid. Je bent immers meer dan alleen jouw cv!

Het Sales Team

Inez Abels
Recruitment Consultant
inez@weknowpeople.nl

Vast, detachering en interim

Bij WeKnowPeopleInSales bemiddelen we in vaste functies, detachering en interim opdrachten. We spreken ook veel professionals die de stap willen maken van vast dienstverband naar een interim bestaan. Heb je daar vragen over? Of wil jij de voordelen weten van een detacheringsconstructie? We kunnen je ook hierover adviseren tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Een greep uit onze opdrachten

Wij bemiddelen professionals bij zowel corporates als start-ups. KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland zijn bedrijven waarvoor wij werven. We werken in verschillende branches. Denk hierbij aan retail, travel, finance, media, automotive, consultancy, e-commerce, fashion en telecom. Wij zijn trots op ons klantportfolio van mooie merken.

Wij maken geregeld video's van onze opdrachtgevers om jou een beter beeld te geven van de plek waar jij komt te werken. Hiernaast zie je een greep uit onze video's.

WeKnowPeople InSales

Natuurlijk is ons hoofddoel om jou te verbinden aan een nieuwe uitdaging. Daarnaast geven we ook tips voor jouw LinkedInprofiel en cv; we geven carrièreadvies; en we begeleiden je tijdens sollicitatieprocedures (van de voorbereiding in een gesprek, tot de uiteindelijke contractonderhandelingen). Heb je nog vragen over onze werkwijze of vacatures? Neem dan contact op via Inez@weknowpeople.nl.

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close