Sales vacatures

Ben jij op zoek naar een volgende stap in jouw carrière?

Sales professionals

Ben jij een ambitieuze, energieke en resultaatgerichte sales professional? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij WeKnowPeopleInSales staan er altijd uitdagende vacatures open voor bijvoorbeeld Accountmanagers, Sales Directors en Customer Success Managers. We verbinden professionals en opdrachtgevers zowel voor vast als tijdelijk dienstverband (interim en detachering). Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière?

Op zoek naar de perfecte match?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in

Inschrijven

Vacatures

Haarlem

Informatie

Regio Rotterdam

Informatie

Apeldoorn

Informatie

Amsterdam

Informatie

Are you one of a kind?

DAN HEBBEN WIJ DE PERFECTE BAAN VOOR JOU

We werken voor grote corporates en mooie MKB bedrijven. Recruitment Consultant Marco is Managing Partner van WeKnowPeopleInSales en zelf jarenlang werkzaam geweest in sales en acquisitie bij KPN. Hij weet dus precies wat de functies inhouden! Daarbij maakt hij succesvolle verbindingen via werving en selectie en interim bemiddeling door te kijken naar werkervaring én persoonlijkheid. Je bent immers meer dan alleen jouw cv!

Het Sales Team

Marco Walraven
Recruitment Consultant
marco@weknowpeople.nl
Inez Abels
Recruitment Consultant
inez@weknowpeople.nl

Vast, detachering en interim

Bij WeKnowPeopleInSales bemiddelen we in vaste functies, detachering en interim opdrachten. We spreken ook veel professionals die de stap willen maken van vast dienstverband naar een interim bestaan. Heb je daar vragen over? Of wil jij de voordelen weten van een detacheringsconstructie? Onze Recruitment Consultants kunnen je ook hierover adviseren tijdens jouw sollicitatiegesprek.

Een greep uit onze opdrachten

Wij bemiddelen professionals bij zowel bekende, KLM, ING, TUI, Heineken, Eneco en RTL Nederland, als minder bekende merken. We zijn trots op de merken waarvoor wij werven. Wij maken geregeld video’s van onze opdrachtgevers om jou een beter beeld te geven van de plek waar jij komt te werken. Hiernaast zie je een van onze video’s.

Blog & Nieuws

WeKnowPeople InSales

Natuurlijk is ons hoofddoel om jou te verbinden aan een nieuwe uitdaging. Daarnaast geven we ook tips voor jouw LinkedInprofiel en cv; we geven carrièreadvies; en we begeleiden je tijdens sollicitatieprocedures (van de voorbereiding in een gesprek, tot de uiteindelijke contractonderhandelingen). Heb je nog vragen over onze werkwijze of vacatures? Neem dan contact op via Marco@weknowpeople.nl.

Laat hier jouw vraag achterStel jouw vraag
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met je op.
WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close