Ruth Tolhuijs
Recruitment Consultant | Digital

WeKnowRuth

IN WELK VAKGEBIED IK BEMIDDEL:

In november 2018 ben ik bij WeKnowPeople gestart als Recruitment Consultant Digital. Een branche die nieuw voor me is, maar waar ik zeker niet onbekend mee ben! Als freelancer ontdekte ik dat je niet zonder eigen website kunt en daarom heb ik die zelf gemaakt. Ik heb me verdiept in hoe je je bedrijf online profileert en ik ontdekte mijn affiniteit met online marketing. Deze branche is voor mij een verlengde van wat ik al super interessant vind, dus ik neem alles wat ik leer als een spons in me op. Een goede online marketingstrategie is anno 2019 niet meer bij organisaties weg te denken!

HOE EEN KENNISMAKINGSGESPREK MET MIJ ERUIT ZIET:

Wat ik het belangrijkst vind is dat jij een match bent met je werk op meer gebieden dan alleen je werkervaring; dat je kan zijn wie je bent en dat je functie aansluit bij jouw ambities en persoonlijkheid. Authenticiteit voert hierin voor mij de boventoon. In een gesprek ben ik er dan ook op gefocust om dit naar boven te halen.

Weet je al wat je wil, maar vind je het moeilijk om dit onder woorden te brengen? Mijn kwaliteit ligt bij het omhoog halen van jouw intrinsieke motivatie en het koppelen van woorden hieraan. Personal branding ligt mij enorm en ik kan jou helpen met hoe je jezelf neerzet.

WAAROM IK DOE WAT IK DOE:

Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om een baan te hebben die écht bij je past. The sky is not the limit: ik droom groot en ik neem je mee in mijn visie waarin álles mogelijk is, als je het maar onder ogen durft te zien.

'IK' ALS MERK:

Ondernemend, nieuwsgierig, open en een beetje eigenwijs!

MIJN LEVENSMOTTO:

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan" – Pipi Langkous

IETS VERRASSENDS OVER MIJ:

Naast mijn werk bij WeKnowPeople heb ik een column in onder andere de Telegraaf en coach ik mensen in personal branding.

Ga jij met mij in gesprek over jouw persoonlijke ambities en drive? En kan ik jou verbinden aan een nieuwe baan? Bekijk ons vacatureoverzicht om te kijken of er een mooie next step voor je tussenstaat, of neem contact met mij op via Ruth@weknowpeople.nl!

CONTACTGEGEVENS
Paul Krugerkade 45-G
2021 BN Haarlem
T: +31 (0)6 45125296  
E: Ruth@weknowpeople.nl

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close