Recruitment Marketing

Heb jij moeite de juiste doelgroep aan te spreken? Of krijg jij niet de juiste professionals om tafel voor jouw vacature? Dan ben je niet de enige: het lukt 65% van de werkgevers niet om hun vacatures in te vullen.

Als organisatie heb je vaak niet de tijd om recruitment goed neer te zetten. Vacatureteksten schrijven, social media campagnes opzetten en LinkedIn jobslots inrichten: recruitment marketing is een vak apart. Het resultaat: 53% van de sollicitanten vindt vacatureteksten te vaag, en solliciteert niet.

Heb jij een marketing, digital, data of communicatie vacature? Neem contact op voor meer informatie over recruitment marketing door WeKnowPeople.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met Manon of download de brochure.

Stuur een e-mail

Download brochure

Jouw vacature onder de aandacht

  • SEPTEMBER SOLLICITATIEMAAND
    Tijdens deze maand staan er meerdere acties op de kalender om professionals klaar te stomen om te solliciteren. Zo geven wij tips, verzorgen wij trainingen en worden alle vacatures in ons portfolio in de spotlight gezet.
  • INHOUSE EMPLOYER BRANDING TEAM
    Ons in-house marketing team werkt aan employer branding, storytelling en content marketing. Dit alles om jouw vacature zichtbaar te maken bij de juiste doelgroep. En natuurlijk om de juiste professionals te enthousiasmeren om te solliciteren!
  • BETROKKEN LINKEDIN COMMUNITY
    We zijn een grote speler op het belangrijkste online kanaal voor werkenden, LinkedIn. Op dit platform hebben wij een betrokken community, waardoor wij ook vaak referenties ontvangen voor geschikte kandidaten.

Het team

Manon Krapels

Recruitment Marketeer
Manon@Weknowpeople.nl

Irene Jurna

Content Creator
Irene@weknowpeople.nl

Het Proces

Zodra jij jouw vacature bij ons aanmeld gaat ons Employer Branding team aan de slag. Zij maken een afspraak om de vacature telefonisch door te spreken, zodat alles helder is. Onze content creator gaat aan de slag om de vacature aantrekkelijk op te stellen. Uiteraard mag jij deze tekst ook op jouw eigen website gebruiken. Daarna zal de vacature in verschillende vormen bij onze community verpreid worden. Sollicitanten kunnen solliciteren via de website. Jij krijgt wekelijks van ons een lijst met alle sollicitanten in de vorm van een cv of een LinkedIn profiel. Het is dan aan jou om opvolging te geven aan de sollicitanten.

 

Waarom WeKnowPeople

Kwaliteit
Je krijgt van ons geen stapels cv’s: we stellen alleen de professionals voor die perfect bij jouw organisatie passen qua werkervaring, ambitie én persoonlijkheid.
Betrokken community
Onze naam zegt het al: We Know People. We hebben een grote community van betrokken professionals die we allemaal persoonlijk kennen. 
Snelheid
Bij werving- en selectie is de gemiddelde bemiddelingstijd 6 weken. Bij Interim bemiddeling ontvang je binnen 1-3 werkdagen passende cv's. 

Blog & Nieuws

WeKnowPeople gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close